Povezane vesti

"Moja porodica je bila veoma bogata, a onda smo sve izgubili" Miloš Biković je majci kupio stan u Beogradu, a o ovim detaljima…

"Moja porodica je bila veoma bogata, a onda smo sve izgubili" Miloš Biković je majci kupio stan u Beogradu, a o ovim detaljima…

Blic 24.04.2020
Miloš Biković u intervjuu za ruske medije ispričao je mnoge detalje iz svog privatnog života o kojima ranije nije govorio, a vezani su pre svega za njegovu majku i brata. Milošev stariji brat, iguman Mihailo Biković, starešina je manastira Jovanja, a… »
Majci kupio stan od prvog velikog honorara! Miloš Biković otvorio dušu o porodici, a reči brata monaha mu i danas znače

Majci kupio stan od prvog velikog honorara! Miloš Biković otvorio dušu o porodici, a reči brata monaha mu i danas znače

Kurir 24.04.2020
Miloš Biković važi za jednog od najpopularnijih glumaca srpske kinematografije čija je slava prešla granice naše zemlje. U Rusiji odavno uživa status megazvezde, a sada je prvi put naširoko govorio o svom odnosu s porodicom, ali je otkrio i u kojim se to… »
Od prvog velikog honorara kupio sam mami stan! (video)

Od prvog velikog honorara kupio sam mami stan! (video)

Mondo 24.04.2020
Miloš Biković za ruski "Esquire" magazin priča o bratu monahu, ratovima, praznim rafovima i mami. Miloš Biković za ruski "Esquire" magazin priča o bratu monahu, ratovima, praznim rafovima i mami. Dan pošto je objavljeno da je srpski glumac Miloš Biković… »

Vesti dana »