Povezane vesti
Švedska preti zatvaranjem kafića zbog nepoštovanja pravila distance
Slobodna Evropa 24.04.2020
Švedska je zapretila da će zatvoriti kafiće i restorane koji se ne pridržavaju preporuke zdravstvenih vlasti o fizičkom distanciranju. "Vidimo zabrinjavajuće izveštaje o prepunim baštama kafića i restorana. Dozvolite mi da budem krajnje jasan. Ne želim… »
Švedska vlada upozorila: Ili prazne bašte ili zatvaramo kafiće
Nova 24.04.2020
Švedska vlada zapretila je danas zatvaranjem ugostiteljskih objekata u kojima se ne poštuju mere fizičke udaljenosti, uvedene zbog pandemije virusa korona. Ne želim da vidim nijednu punu baštu restorana u Stokholmu, rekao je ministar unutrašnjih poslova… »
Švedska preti zatvaranjem restorana i kafića zbog nepoštovanja socijalne distance
Novi magazin 24.04.2020
Švedska je zapretila da će zatvoriti kafiće i restorane koji se ne pridržavaju preporuke zdravstvenih vlasti o socijalnom distanciranju. "Vidimo zabrinjavajuće izveštaje o prepunim baštama kafića i restorana. Dozvolite mi da budem krajnje jasan. Ne želim… »
Švedska preti zatvaranjem restorana i kafića zbog nepoštovanja distance
N1 Info 24.04.2020
Švedska je zapretila da će zatvoriti kafiće i restorane koji se ne pridržavaju preporuke zdravstvenih vlasti o socijalnom distanciranju. "Vidimo zabrinjavajuće izveštaje o prepunim baštama kafića i restorana. Dozvolite mi da budem krajnje jasan. Ne želim… »
Vesti dana »

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 6. avgust: Kraj osveženju, od danas temperatura u porastu
Mondo pre 18 minutajoš 1 povezana

Prosečna cena polovnih automobila starosti do 20 godina u junu 12.047 evra: Ovo su najtraženiji modeli
Blic pre 1 satjoš 1 povezana