Povezane vesti
"Stres je bio kad smo saznali da je kolega zaražen": Srđan Predojević u strahu, otkrio i šta on i supruga svakog dana govore…
Blic 24.04.2020
Voditelj Srđan Predojević ispričao je kako njegov život funkcioniše tokom aktuelnog stanja. - Supruga i ja smo se rasporedili. Ništa mi nije teško palo. Mnogo je bolje da si kod kuće nego na poslu. Meni je bolje kad te teraju da ostaneš kod kuće nego da… »
Srđan Predojević i dalje u strahu od korone: Ne ponašajmo se kao da smo na raspustu iako je država popustila mere
Kurir 24.04.2020
Savestan... Svako od nas treba da zapamti da je taj virus i dalje tu I da treba da budemo odgovorni jedni prema drugima, kaže voditelj. Srđan Predojević smatra da je najteže boriti se s nevidljivim neprijateljem kao što je novi koronavirus, od kojeg i… »
Vesti dana »
Prodekanka: Bez objašnjenja ukinuti programi na tri departmana Filozofskog u Nišu
N1 Info pre 5 minutajoš 29 povezanih
Procena Rojtersa: Rusija će ovog meseca udvostručiti zaradu od poreza na naftu
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Tenzije na Bliskom istoku se ne smiruju: Netanjahu preti - nastavićemo da napadamo Hezbolah gde god je potrebno (foto/video)
Večernje novosti pre 40 minutajoš 26 povezanih
Cena dizela viša za tri dinara, a benzina za dva: dizel - 217, benzin -191 dinar
RTV pre 25 minutajoš 20 povezanih