Povezane vesti
"Stres je bio kad smo saznali da je kolega zaražen": Srđan Predojević u strahu, otkrio i šta on i supruga svakog dana govore…
Blic 24.04.2020
Voditelj Srđan Predojević ispričao je kako njegov život funkcioniše tokom aktuelnog stanja. - Supruga i ja smo se rasporedili. Ništa mi nije teško palo. Mnogo je bolje da si kod kuće nego na poslu. Meni je bolje kad te teraju da ostaneš kod kuće nego da… »
Srđan Predojević i dalje u strahu od korone: Ne ponašajmo se kao da smo na raspustu iako je država popustila mere
Kurir 24.04.2020
Savestan... Svako od nas treba da zapamti da je taj virus i dalje tu I da treba da budemo odgovorni jedni prema drugima, kaže voditelj. Srđan Predojević smatra da je najteže boriti se s nevidljivim neprijateljem kao što je novi koronavirus, od kojeg i… »
Vesti dana »

uživo Blokada suda u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene sa glavnog ulaza, priveden student PMF-a
NIN pre 19 minutajoš 26 povezanih

Deset zemalja spremno da pošalje vojsku u Ukrajinu: Francuzi i Britanci šalju stotine vojnika, evo gde bi bili raspoređeni
Večernje novosti pre 34 minutajoš 38 povezanih

Miloš Vučević poziva na okupljanje, “dosta je blokada”
Serbian News Media pre 49 minutajoš 15 povezanih

Đilas traži ostavku Brnabić zbog optužbi da je pad nadstrešnice bio teroristički akt
Serbian News Media pre 1 satjoš 8 povezanih