Povezane vesti
Deo Podbare bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.04.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti ulice Zemljane ćuprije, Milana Rakića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, navode u JKP… »
Delovi Podbare i Adica nemaju vode zbog havarija
Radio 021 24.04.2020
Delovi Podbare i Adica nemaju vode zbog havarija. Bez vode će do 14 časova biti ulica Zemljane ćuprije, Milana Rakića i okolne. Do 17 časova bez vode će biti Ulica Desanke Maksimović i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim… »
Deo Adica bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.04.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 17 sati biti Ulica Desanke Maksimović i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, navode u "Vodovodu".… »
Vesti dana »
Glas mladih Kula najavljuje posledice za odbornika koji je glasao za predlog vlasti
Radio 021 pre 1 satjoš 29 povezanih
Ovako izgledali poslednji meseci Sejde Bešlić, potresni detalji: lečenje u Nemačkoj i teška borba
Kurir pre 27 minutajoš 28 povezanih
U Vojvodini 14 odsto više turista i 33 odsto više noćenja, u odnosu na isti period 2025. godine
Serbian News Media pre 3 satajoš 37 povezanih
RHMZ izdao upozorenje na nevreme: U toku noći promenljivo oblačno, nestabilno sa kišom i grmljavinom
Danas pre 37 minutajoš 90 povezanih
Mijatović podneo ostavku: Ovo nije moj kraj, želim da budem predsednik Partizana
RTS pre 1 satjoš 44 povezane