Povezane vesti
Bajden: Zapamtite moje reči, Tramp će pokušati da odloži izbore
Blic 24.04.2020
Najizvesniji kandidat demokrata na američkim predsedničkim izborima Džozef Bajden predviđa da će aktuelni prvi čovek Sjedinjenih Država Donald Tramp pokušati da odloži izbore usred zdravstvene krize zbog pandemije korona virusa. - Zapamtite moje… »
Bajden: Tramp će pokušati da odloži predsedničke izbore
Dnevnik 24.04.2020
VAŠINGTON: Kandidat demokrata na američkim predsedničkim izborima Džo Bajden smatra da će predsednik SAD Donald Tramp pokušati da odloži izbore, zakazane za novembar 2020. godine, u pokušaju da osigura svoju pobedu. "Zapamtite moje reči, mislim… »
Vesti dana »

(Foto,video): Studenti u blokadi i sindikati se okupljaju ispred Vlade, organizovan protest povodom 1. maja
Blic pre 14 minutajoš 79 povezanih

„Šumadija ne pamti ovakvu tragediju“: Poznat datum sahrane četvoro stradalih kod septičke jame, proglašena tri dana žalosti
Nova pre 26 minutajoš 54 povezane

Tramp odobrio prodaju oružja Kijevu, Kongres dobio uputstva; Ukrajinci pogodili pijacu u Hersonu, ima poginulih i ranjenih
RTS pre 39 minutajoš 22 povezane

Petrov: Ne znam razloge ostavke dekana Pravnog, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih

„Milioni na ulicama, radnici ujedinite se“: Širom sveta obeležava se Međunarodni praznik rada (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 21 povezana