Повезане вести
Петровић: Реванш против Бајерна могао да ме кошта живота
Нова 24.04.2020
Тренер Љупко Петровић изјавио је да су три од четири полувремена против Бајерна биле најбоље партије генерације фудбалера Црвене звезде 1991. и истакао да је реванш у Београду "могао да га кошта живота". “Трчати као Немци… »
Љупко Петровић: Не би нам Бајерн ни дао гол да сам на терену имао њега…
Хот спорт 24.04.2020
Љубомир Љупко Петровић не крије да су три од четири полувремена против Бајерна били најбоље партије генерације Црвене звезде 1991. коју је маестрално са клупе довео до титуле првака Европе у Барију. Реванш меч против Немаца у… »
Љупко: Не би било драме да је играо Најдоски
Н1 Инфо 24.04.2020
Љубомир Љупко Петровић не крије да су три од четири полувремена против Бајерна били најбоље партије генерације Црвене звезде 1991 коју је маестрално са клупе довео до титуле првака Европе у Барију. "Трчати као Немци, играти до… »
Сећања Љупка Петровића: Могао је Бајерн да ме кошта живота, са Најдоским не би било драме
Моззарт спорт 24.04.2020
"Играчи су почели да се такмичење, могли смо да будемо кажњени", присећа се легендарни ас. Нема фудбала и актуелних тема, што ће већина тема везана за Црвену звезду бити посвећана чувеној утакмици са Бајерном, одиграној на… »
Вести дана »
"Неко је у бурету. Да ли има неког коферчету?": Студенти Пољопривредног факултета одговорили Ивици Дачићу
Нова пре 6 сатијош 17 повезаних
Студенти се захвалили грађанима који су јуче били на Славији: „190.000 пута хвала!“
Ритам града Кг пре 16 минутајош 21 повезана
Трамп: Договор са Ираном при крају, Ормуски мореуз би опет могао да буде отворен
BBC News пре 4 сатијош 33 повезане
Временска прогноза за понедељак, 25. мај: Сутра сунчано и топло уз умерен развој облачности
Бета пре 5 сатијош 30 повезаних
Какав меч на Ролан Гаросу: Џумхур пропустио велику прилику, Давидович Фокина преокретом до другог кола
Вечерње новости пре 36 минутајош 27 повезаних