Povezane vesti
Novak se našao i Vujoševiću: On je doktor čojstva i junaštva
Nova 24.04.2020
Trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević je rekao da je Novak Đoković, kao čovek i vrhunski sportista, ima pravo na svoj stav. On je u intervjuu za Direktno.rs govorio o aktuelnim dešavanjima u Srbiji. Legendarni trener Partizana se osvrnuo i na… »
Doktor čojštva i junaštva: Vujošević stao u odbranu srpskog tenisera, Novak je najbolje što Srbija ima!
Hot sport 24.04.2020
Srpski košarkaški trener Duško Vujošević stao je u odbranu Novaka Đokovića koji je na udaru dela javnosti zbog stava vezanog za koronavirus Proslavljeni košarkaški trener radi u Rumuniji, istakao je u razgovoru za ‘Direktno‘ da jedva čeka da se… »
Vujošević jedva čeka da se pronađe vakcina za Kovid19, ali je stao na stranu Đokovića: On nije dr medicine, ali je dr čojstva…
Večernje novosti 24.04.2020
Sećam se kada je meni slao poruke kada sam prvi put bio u bolnici zbog problema sa bubrezima, rekao je srpski trener o srpskom teniseru. Srpski košarkaški trener Duško Vujošević stao je u odbranu Novaka Đokovića koji je na udaru dela javnosti zbog stava… »
"On nije doktor medicine, ali jeste doktor čojstva i junaštva!" Duško Vujošević ustao u odbranu Novaka Đokovića i otkrio dobro…
Sportal blic 24.04.2020
Duško Vujošević stao je u odbranu Novaka Đokovića, koji je na udaru svetskih medija zbog stava o tome da li će prihvatiti vakcinu protiv korona virusa. Đoković je odgovorio na kritike, a legendarni trener Partizana nije zaboravio najboljem teniseru sveta… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskoj zoni u Novom Pazaru, širi se ka gradskoj toplani
Euronews pre 33 minutajoš 32 povezane
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 38 minutajoš 30 povezanih
Pre podne sunčano, popodne i uveče prolazno naoblačenje: Najviša temperatura do 12 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih