Povezane vesti
Trifunović poručio članstvu PSG: "Vrlo je moguće da mi na izbore izađemo kad god oni budu raspisani" (video)
Blic 24.04.2020
Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, obratio se članovima PSG-a video-porukom u kojoj je najavio da je vrlo moguće da taj pokret izađe na sledeće izbore, kad god oni budu raspisani. On je naveo i da je "našao novac" za registrovanje… »
Sergej Trifunović o izborima: Ljudi su besni, žele akciju
Nova 24.04.2020
“Moramo da branimo slobodu i da pružimo otpor, jer ljudi od nas to očekuju... Ljudi su besni, žele akciju. I ne samo neki ‘ljudi’. Mi smo besni, lično ja sam besan što u 47. godini gledam zemlju koju volim u ovom stanju”, kaže za portal Nova.rs Sergej… »
Krah bojkota: Trifunović razmišlja o izlasku na izbore
Nova 24.04.2020
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović u video poruci obratio se članovima PSG-a i rekao im da je vrlo moguće da taj pokret izađe na sledeće izbore, kad god oni budu raspisani. On je naveo i da je prikupio novac za registrovanje stranke, te da… »
Vesti dana »
Grmljavinske oluje večeras očekuje ove predele Srbije: Neka se ovi gradovi pripreme za nevreme, moguć i grad
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
„Ovo je priča o sistemu koji dozvoljava da kritika postane pretnja po život“: Vidić se oglasio nakon saznanja KRIK-a da je Slaviša Kokeza želeo da mu ugrozi bezbednost
Danas pre 4 satijoš 43 povezane
Šapić nikoga nije pitao za postavljanje terazija na Terazijama: Sve sproveo u tajnosti, sakrio i cenu
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojniji gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 49 povezanih
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih