Povezane vesti
Trifunović poručio članstvu PSG: "Vrlo je moguće da mi na izbore izađemo kad god oni budu raspisani" (video)
Blic 24.04.2020
Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, obratio se članovima PSG-a video-porukom u kojoj je najavio da je vrlo moguće da taj pokret izađe na sledeće izbore, kad god oni budu raspisani. On je naveo i da je "našao novac" za registrovanje… »
Sergej Trifunović o izborima: Ljudi su besni, žele akciju
Nova 24.04.2020
“Moramo da branimo slobodu i da pružimo otpor, jer ljudi od nas to očekuju... Ljudi su besni, žele akciju. I ne samo neki ‘ljudi’. Mi smo besni, lično ja sam besan što u 47. godini gledam zemlju koju volim u ovom stanju”, kaže za portal Nova.rs Sergej… »
Krah bojkota: Trifunović razmišlja o izlasku na izbore
Nova 24.04.2020
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović u video poruci obratio se članovima PSG-a i rekao im da je vrlo moguće da taj pokret izađe na sledeće izbore, kad god oni budu raspisani. On je naveo i da je prikupio novac za registrovanje stranke, te da… »
Vesti dana »
Kišovito vreme se nastavlja, najviša temperatura do 11 stepeni
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO Huti se uključili u rat na Bliskom istoku: Napali Izrael prvi put od početka sukoba, Izrael gađa jug Libana
Nova pre 24 minutajoš 18 povezanih
Pomeranje sata može da bude veoma opasno Letnje računanje vremena može dovesti do srčanog udara ili šloga, evo kako da se zaštitite
Dnevnik pre 24 minutajoš 15 povezanih
Osmaci nastavljaju polaganje probnog završnog ispita – danas testovi iz srpskog jezika i izbornog predmeta
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih
Zaposleni Filozofskog: UKP pravila snimke koje su objavili tabloidi - nisu našli pirotehniku jer je ne skladištimo
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih