Povezane vesti
Milena Vasić: Ako uzmem 100 evra doniraću ih Anji Stojanović
Nova 24.04.2020
"Ja ako budem uzimala 100 evra ja ću ih dati sigurno u humanitarne svrhe za Anju Stojanović, koja je izgubila porodicu u požaru. To je bila moja odluka na početku kada je bilo rečeno da ćemo dobiti tih 100 evra", odgovara na pitanje da li će se… »
Ivan Ivanović: Vučić i Mali su kao Del Boj i Rodni
Nova 24.04.2020
"Vučić i Mali su kao Del Boj i Rodni. Ja neću tražiti ništa od njih, kao što nisam ni do sada", kaže za Nova.rs voditelj Ivan Ivanović osvrćući se na sinoćnu izjavu ministra finansija Siniše Malog. Naime, Siniša Mali je izjavio da će na… »
Vesti dana »

U Beogradu protest "Nismo vaše mete", blokade i odavanje pošte u više gradova; Student u Nišu uhapšen, pušten, pa ponovo uhapšen
RTV pre 58 minutajoš 62 povezane

Navijače Partizana oduševiće reči Marka Nikolića: Blagojević otkrio o čemu su pričali
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 8 satijoš 18 povezanih

Oglasila se policija o incidentima u Nišu: Ispitano 11 osoba: Funkcionere gađali jajima, kutijama i polivali ih vodom
Blic pre 23 minutajoš 22 povezane

Zelenski posetio istočnu Donjecku oblast, objavljeni snimci i fotografije: "Zahvaljujem se svim našim braniocima" (foto, video)
Blic pre 8 satijoš 18 povezanih