Povezane vesti

"Ona treba da potraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi": Mensurov brat pobesneo zbog dešavanja u rijalitiju, a evo šta drug…

"Ona treba da potraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi": Mensurov brat pobesneo zbog dešavanja u rijalitiju, a evo šta drug…

Blic 24.04.2020
Nakon spekulacija da je Mina tokom burne romanse u „Zadruzi 3” zatrudnela sa Ajdarpašićem, njegov drug otkriva da smatra da im to ne bi bilo pametno jer njihove svađe ne vode nigde, kao i da će u spoljnom svetu njihova veza naići na veliki… »
Teško mi je da ga gledam kako plače! Unutra je totalno lud: Drug progovorio o vezi Mensura i Mine, a evo šta kaže o bebi

Teško mi je da ga gledam kako plače! Unutra je totalno lud: Drug progovorio o vezi Mensura i Mine, a evo šta kaže o bebi

Kurir 24.04.2020
Prijatelj Mensura Ajdarpašića Matija otkrio je kaka je njegov drug napolju, pa i šta misli o tome da li je Mina Vrbaški trudna. "Ne verujem da je to istina. Oni su mladi, tek su tri meseca zajedno. Mensura čeka mnogo angažmana i ponuda za posao kad… »
Okani je se, crni mensure! Ardijan šizi od veze brata i mine: Ovo postaje bolest! A evo da li je bio sa Vrbaški napolju!

Okani je se, crni mensure! Ardijan šizi od veze brata i mine: Ovo postaje bolest! A evo da li je bio sa Vrbaški napolju!

Kurir 24.04.2020
Brat Mensura Ajdarpašića, Ardijan progovorio je o histeriji koju je napravio njegov brat Mensur sa Minom Vrbaški. "Gledao sam kako se rezala i čuda činila... Šta da kažem, osim da je to bolesno. Po tome što je ona radila samo mogu da kažem da je… »

Vesti dana »