Povezane vesti
Saša Kovačević nizao hit za hitom ispred Skupštine! Pevač prvo zacrtao sebi ovaj cilj, pa se latio mikrofona! (video)
Kurir 24.04.2020
Pevač Saša Kovačević mnogima je priredio pravi muzički ugođaj koncertom ispred Skupštine grada Beograda. Započeo ga je hitom "Kako posle nas", a nizao je i one strane, koji su takođe dirali pravo u dušu. Pred sam koncert, oglasio se na… »
(Uživo) koncert Saše Kovačevića na Blicu: Baladama budi najlepše emocije
Blic 24.04.2020
Nakon Željka Joksimovića i Tijane Bogićević, koncert ispred Skupštine grada Beograda održava i Saša Kovačević, a direktan prenos nastupa možete da pratite uživo na "Blicu". "Dragi moji, želja mi je da svima koji u petak budu gledali i slušali… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
Rus pretučen u Beogradu: Huligani ga napali na Voždovcu, pa opljačkali: Policija traga za huliganima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Lider najveće gruzijske opozicione stranke uhapšen dok su demonstranti blokirali auto-put
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana