Povezane vesti
Ispovest bivše žene muškarca koji je obljubio svoju ćerku
Nova 25.04.2020
Vlajko J. (43) iz okoline Pančeva koji je osumnjičen da je svoju ćerku (17) primorao na polni odnos, pa to snimao telefonom i slao prijateljima, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom u Pančevu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana… »
"Tukao je celu porodicu, da nije bilo svekra ubio bi me": Jeziva ispovest bivše žene oca monstruma koji je ćerku obljubio…
Blic 24.04.2020
"Da nije bilo mog pokojnog svekra, on bi mene ubio, stalno me je tukao...", kaže za "Blic" majka sedamnaestogodišnje devojčice koju je otac Vlajko J. iz Banatskog Novog Sela, kako se sumnja, primorao na seksualni odnos sa njim, pa sve to snimio… »
Vesti dana »
CENTAR ZA KULTURU VALJEVO OTKAZUJE SVE ZAKAZANE PROGRAME U JANUARU “U CILJU ZAŠTITE KULTURNIH MANIFESTACIJA OD POLITIČKIH PRITISAKA I ZLOUPOTREBA”
Valjevska posla pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp zapretio uvođenjem carina Rusiji; Lavrov: Sporazumi o Ukrajini ne mogu da se krše
RTS pre 27 minutajoš 5 povezanih
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Đoković saznao kada igra protiv Zvereva, ovo se nikome neće svideti
Nova pre 53 minutajoš 2 povezane