Повезане вести
Драма у Суботици: Син (16) зарио оцу нож у груди, полиција опколила кућу
Телеграф 25.04.2020
Након инцидента З. Н. се сам јавио у болницу, а полицијски тим је пун сат преговарао са његовим сином. Л.Н (16) је у породичној кући у Суботици ножем у груди убо свог оца З.Н. (54). Након инцидента З.Н. се сам јавио у болницу, а… »
Драма у Суботици Син покушао да убије оца: Дечак се предао полицији, отац у тешком стању!
Курир 25.04.2020
У Суботици се догодила страшна трагедија, у којој је син ножем покушао да убије оца, али је отац са тешком повредом збринут у суботичкој болници, а како незванично сазнајемо повреда је опасна по живот. Л.Н.(16) ножем изненада… »
Син му зарио нож у груди: Познато стање мушкарца повређеног у Суботици
Вечерње новости 25.04.2020
Мушкарац З.Н. (54), ком је син (16) зарио нож у груди, смештен је у Општу болници у Суботици. Мушкарац З.Н. (54), ком је раније данас син (16) зарио нож у груди, смештен је у Општу болници у Суботици. У болници потврђују да је… »
Мушкарац којем је син забио нож у груди стабилно
Нова 25.04.2020
Мушкарац З.Н. (54), ком је раније данас син (16) зарио нож у груди, смештен је у Општу болници у Суботици. У болници потврђују да је примљени пацијент за сада стабилно, али још не дају прогнозе за даљи опоравак. “Мушкарац је… »
Драма у Суботици: Син убо оца ножем у груди, па се закључао у собу
РТВ 25.04.2020
СУБОТИЦА - Л. Н., стар 16 година, ножем је у груди убо оца З. Н. (54) и он има тешку повреду опасну по живот, сазнаје "Блиц". Права драма се данас одвијала у Суботици када је тинејџер насрнуо на свог оца и забио нож у њега… »
Ужас у Суботици: Дечак (16) зарио оцу нож у груди, сат времена одбијао да се преда полицији
Вечерње новости 25.04.2020
Након инцидента З.Н. се сам јавио у болницу, а одмах је обавештена и полиција која је изашла на терен. Права породична драма одиграла се данас преподне у Суботици. Малолетни Л.Н. (16) напао је ножем свог оца З.Н. (54), зарио му… »
Малолетник у Суботици осумњичен да је ножем убо оца у груди
Радио 021 25.04.2020
Шеснаестогодишњи Л. Н. (16) осумњичен је да је у породичној кући у Суботици синоћ ножем је убоо свог оца у груди, потврђено је РТС-у у Вишем јавном тужилаштву у Суботици. Према незваничним информацијама РТС-а, повређени З. Н… »
Суботица: Тинејџер убо ножем оца у груди
Нова 25.04.2020
Л.Н (16) је у породичној кући у Суботици ножем у груди убо свог оца З.Н. (54). Након инцидента З.Н. се сам јавио у болницу, а одмах је обавештена и полиција која је изашла на терен. Ипак, рад службених органа није био омогућен… »
Вести дана »
Влада Србије сутра одлучује о судбини НИС-а - Министарка енергетике поручила: Пред нама су можда најтеже одлуке у историји
Курир пре 2 минутајош 50 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних
САД продужиле компанији Лукоил лиценцу за пословање до 13. децембра
Бизнис.рс пре 5 сатијош 13 повезаних