Povezane vesti
Drama u Subotici: Sin (16) zario ocu nož u grudi, policija opkolila kuću
Telegraf 25.04.2020
Nakon incidenta Z. N. se sam javio u bolnicu, a policijski tim je pun sat pregovarao sa njegovim sinom. L.N (16) je u porodičnoj kući u Subotici nožem u grudi ubo svog oca Z.N. (54). Nakon incidenta Z.N. se sam javio u bolnicu, a odmah je obaveštena i… »
Drama u Subotici Sin pokušao da ubije oca: Dečak se predao policiji, otac u teškom stanju!
Kurir 25.04.2020
U Subotici se dogodila strašna tragedija, u kojoj je sin nožem pokušao da ubije oca, ali je otac sa teškom povredom zbrinut u subotičkoj bolnici, a kako nezvanično saznajemo povreda je opasna po život. L.N.(16) nožem iznenada nasrnuo na oca Z.N. (54)… »
Sin mu zario nož u grudi: Poznato stanje muškarca povređenog u Subotici
Večernje novosti 25.04.2020
Muškarac Z.N. (54), kom je sin (16) zario nož u grudi, smešten je u Opštu bolnici u Subotici. Muškarac Z.N. (54), kom je ranije danas sin (16) zario nož u grudi, smešten je u Opštu bolnici u Subotici. U bolnici potvrđuju da je primljeni pacijent za sada… »
Muškarac kojem je sin zabio nož u grudi stabilno
Nova 25.04.2020
Muškarac Z.N. (54), kom je ranije danas sin (16) zario nož u grudi, smešten je u Opštu bolnici u Subotici. U bolnici potvrđuju da je primljeni pacijent za sada stabilno, ali još ne daju prognoze za dalji oporavak. “Muškarac je zadobio ubodnu ranu, u… »
Drama u Subotici: Sin ubo oca nožem u grudi, pa se zaključao u sobu
RTV 25.04.2020
SUBOTICA - L. N., star 16 godina, nožem je u grudi ubo oca Z. N. (54) i on ima tešku povredu opasnu po život, saznaje "Blic". Prava drama se danas odvijala u Subotici kada je tinejdžer nasrnuo na svog oca i zabio nož u njega. Nakon incidenta Z. N. se sam… »
Užas u Subotici: Dečak (16) zario ocu nož u grudi, sat vremena odbijao da se preda policiji
Večernje novosti 25.04.2020
Nakon incidenta Z.N. se sam javio u bolnicu, a odmah je obaveštena i policija koja je izašla na teren. Prava porodična drama odigrala se danas prepodne u Subotici. Maloletni L.N. (16) napao je nožem svog oca Z.N. (54), zario mu sečivo u grudi i naneo mu… »
Maloletnik u Subotici osumnjičen da je nožem ubo oca u grudi
Radio 021 25.04.2020
Šesnaestogodišnji L. N. (16) osumnjičen je da je u porodičnoj kući u Subotici sinoć nožem je uboo svog oca u grudi, potvrđeno je RTS-u u Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Prema nezvaničnim informacijama RTS-a, povređeni Z. N. (54) se sam javio u Opštu… »
Subotica: Tinejdžer ubo nožem oca u grudi
Nova 25.04.2020
L.N (16) je u porodičnoj kući u Subotici nožem u grudi ubo svog oca Z.N. (54). Nakon incidenta Z.N. se sam javio u bolnicu, a odmah je obaveštena i policija koja je izašla na teren. Ipak, rad službenih organa nije bio omogućen jer se L.N. zaključao u… »
Vesti dana »
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 66 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 2 satajoš 5 povezanih
Posle RHMZ se oglasili i Putevi Srbije, izdali hitno upozorenje: Orkanska košava i sneg, bez ovoga nikako na put
Mondo pre 38 minutajoš 47 povezanih