Povezane vesti
Prerano smo skinule maske. Ako nastavimo ovako da se ponašamo, ponovo ćemo napuniti halu „Čair“
Jugmedia 25.04.2020
Ono što mene zabrinjava je što sam primetio da juče 70 odsto ljudi koji su juče bili na ulicama u Nišu nije nosilo zaštitne maske, kazao je Saša Živić, koordinator privremene bolnice “Čair”. On je naglasio da hala „Čair“ nije zatvorena, već da je samo u… »
Nišlije prerano skinule maske: Ako nastavimo ovako da se ponašamo, ponovo ćemo napuniti halu "Čair"
Telegraf 25.04.2020
- Ono što mene zabrinjava je što sam primetio da juče 70 odsto ljudi koji su juče bili na ulicama, nije nosilo zaštitne maske – kazao je Saša Živić, koordinator privremene bolnice. Broj obolelih od korona virusa u Nišu nastavlja da opada, a sa njim, kako… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana
Vreme se konačno stabilizuje: Čubrilo najavio više sunca, ali upozorio i na nove pljuskove i moguće nevreme
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
Vozilo ušlo u suprotan smer kod tunela Laz: Hitno upozorenje razglasom sprečilo nesreću
Newsmax Balkans pre 44 minutajoš 19 povezanih
Okončana drama u ABA ligi: Poznato gde će Dubai dočekati Budućnost u polufinalu, objavljeno saopštenje
Telegraf pre 59 minutajoš 31 povezana