Povezane vesti
Pirot je prelep i kada ćuti, dok se radja još jedno proleće, a ljudi i dalje strepe od Covida. (Osvajanje Pazara 2)!
Plus online 25.04.2020
Evo još jedne "pazarske priče"! Još jedna uspomena na ove dane, večeri, koja će ostati doveka, jer i zaista da smo u nedoživljenom, da nam je sve postalo čudno, drugačije. U takvom zlom vremenu treba tražiti razloge za raspoloženje, za energiju… »
Pirot je prelep i kada ćuti, dok se radja još jedno proleće, a ljudi i dalje strepe od Covida.(Osvajanje Pazara 1)!
Plus online 25.04.2020
... Pomenuo sam sinoć, kada sam se vratio iz Tija Bare, ono da sakupljam godine kao sličice fudbalera i da mi sve više raste neka želja da na ovom Portalu ostane što više uspomena o nekim karakterističnim periodima u životu ovog grada. Elem, kada… »
Vesti dana »
U požaru u domu za stare u Barajevu osmoro stradalo, sedmoro povređeno; Starović: Sumnja se da je požar podmetnut
RTS pre 6 minutajoš 88 povezanih
Većina škola u Novom Sadu uglavnom radi normalno: Roditelji od sutra mogu redovno slati decu na nastavu
Kurir pre 1 minutjoš 70 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Raška tuguje za troje dece: Pamtićemo ih dok smo živi, bili su divni, u školama za njima odzvanjaju jecaji
Telegraf pre 5 satijoš 9 povezanih