Povezane vesti
Boga molim da mi samo sestru ostavi! Ljubiši je korona odnela roditelje za samo par dana! Priča iz Paraćina kida dušu
Kurir 25.04.2020
Potresna sudbina dvoje supružnika iz Paraćina uznemirila je mnoge ljude u ovom gradu. Radi se o porodici Rakić iz paraćinskog naselja Jagodnjak, gde je pre nedelju dana preminuo suprug koji je odlazio na dijalizu u ćuprijsku bolnici, a nekoliko dana… »
Tragedija porodice iz Paraćina: Roditelji preminuli, imali koronu. Ćerka u bolnici, sin u izolaciji
Telegraf 25.04.2020
"Jedino što molim boga samo sestru neka mi ostavi, makar uzeo mene, a ne nju, ne daj bože ovo nikom da se desi ovakva tragedija i bol. Samo da mi nju poštedi, meni ništa drugo ne svetu ne treba." Potresna sudbina dvoje supružnika iz Paraćina uznemirila… »
Vesti dana »
Temperatura pada na 0°C, a očekuju se i pahulje snega: Od ovog datuma ponovo nam se vraća leto
Telegraf pre 4 satijoš 45 povezanih
(VIDEO) Studenti biciklisti stigli u Sombor, u Nišu pripreme za doček
N1 Info pre 26 minutajoš 14 povezanih
(Video) "Kako bi bilo da moj sin stane ispred njih" Viki Miljković o učešću Stojinog sina u "Pinkovim zvezdama": Evo da li bi mu bila mentorka
Blic pre 2 satajoš 21 povezana
Tramp "zaključao" vrata Bele kuće za tri velika medija: CNN, Politiko i MS NOW spremaju tužbu
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih