Povezane vesti
Glumac koji je pojeo kućnog ljubimca bivše devojke pronađen mrtav!
Mondo 25.04.2020
Igrao u serijama "Kako sam upoznao vašu mamu", "CSI", ali i filmu "Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje". Igrao u serijama "Kako sam upoznao vašu mamu", "CSI", ali i filmu "Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje". Glumac Dimitri… »
Preminuo glumac iz serije Kako sam upoznao vašu majku: Policija ga pronašla mrtvog u stanu! (foto)
Kurir 25.04.2020
Glumac Dimitri Diatčenko preminuo je početkom nedelje u 53. godini u svom domu na Floridi. Još uvek nije poznato tačno vreme i uzrok smrti. "Dimitrijeva porodica rekla je kako im se nije javljao nekoliko dana pa su nazvali policiju u sredu kako bi ga… »
Vesti dana »
Pojačane kontrole na putevima, policija proverava alkohol i drogu tokom praznika
RTS pre 4 minutajoš 6 povezanih
Vučić na taktičko-tehničkom zboru u Nišu: “za nekoliko godina imaćemo na desetine hiljada dronova-kamikaza“. Srbija najverovatnije raspolaže sa planirajućim vođenim avio-bombama.
Tango Six pre 34 minutajoš 1 povezana
Holivudski glumac i njegova žena nađeni mrtvi: Sumnja se da ih je ubio sin, policija zatekla horor u porodičnom domu
Mondo pre 19 minutajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Drugi dan razgovora delegacija Ukrajine i SAD u Berlinu; Rusija tokom noći oborila 130 dronova
RTV pre 39 minutajoš 7 povezanih