Povezane vesti
Dan sećanja na žrtve logora u Jasenovcu Vučić: Nikada nećemo zaboraviti nijedan zločin, nećemo zaboraviti nijednu…
Srbija danas 26.04.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odao poštu žrtvama i položio venac u Spomen parku Sremska Mitrovica. U Spomen parku Sremska Mitrovica i u Donjoj Gradini u Republici Srpskoj obeležen je Dan sećanja na žrtve ustaškog koncentracionog logora… »
Dodik: Dolazimo u Donju Gradinu kako bismo se zavetovali na mir
RTV 26.04.2020
DONJA GRADINA - Sećanja na logor Jasenovac i sva stradanja srpskog naroda moraju da ostanu deo naše kulture sećanja, ne u smislu da pozivamo na osvete ili rat, već da pozivamo na sećanje koje će upravo sprečiti rat i stradanje ljudi bez obzira ko… »
Vučić položio venac u Spomen parku Sremska Mitrovica: Nemamo pravo da zaboravimo
RTV 26.04.2020
SREMSKA MITROVICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas venac u Spomen parku Sremska Mitrovica povodom Dana sećanja na žrtve ustaškog koncentracionog logora Jasenovac u Drugom svetskom ratu i njegovog najvećeg stratišta Donja… »
Vesti dana »

Dimitrov jedva disao – grčevi, spektakl od poena, pobeda (VIDEO)
Sport klub pre 1 satjoš 27 povezanih

Nevreme pogodilo Balkan: Prete poplave, olujni vetar stvara haos u Zagrebu, a u Bosni je najgore
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

Jokić progovorio o povredi: "Nisam mogao, bilo je veoma bolno"; "Ne želim o tome da pričam"
B92 pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 15 minutajoš 18 povezanih