Povezane vesti
Prošle godine osvojio Rolan Garos, a sada radi u supermarketu
Radio 021 26.04.2020
Nemački teniser Kevin Kravic (28), koji je prošle godine sa sunarodnikom Andreasom Misom (29) senzacionalno osvojio Rolan Garos, zbog krize s koronavirusom radi u supermarketu kako bi pomogao zajednici. "Već nekoliko nedelja radim u supermarketu za 450… »
Prošle godine osvojio Rolan Garos, sada radi u supermarketu
N1 Info 26.04.2020
Nemački tenisar Kevin Kravic (28), koji je prošle godine sa sunarodnikom Andreasom Misom (29) senzacionalno osvojio Roland Garos, zbog krize s koronavirusom radi u supermarketu kako bi pomogao zajednici. "Već nekoliko nedelja radim u supermarketu za 450… »
Šampion Rolan Garosa radi u supermarketu za 450 evra
Sportski žurnal 26.04.2020
„Još ranije sam planirao da se bavim „normalnim“ poslom neko vreme. Koronavirus mi je dao priliku da to i ostvarim. Neke moje kolege ustaju u pet ujutru i u prodavnici su do pola šest kako bi napunili poliace. Na ovaj način učim da imam više empatije“… »
Šampion Rolan Garosa sada radi za 450 evra u marketu
Nova 26.04.2020
Šampion Rolan Garosa u dublu, Nemac Kevin Kravijec, prinuđen je da zbog pauze u sezoni zbog pandemije koronavirusa, radi drugi posao. Kako je preneo “Špigl”, Kravijec, koji je pre nepunih godinu dana u Bulonjskoj šumi osvojio veliki pehar sa partnerom… »
Vesti dana »
Objavljen test iz srpskog jezika: Da li biste položili malu maturu (KVIZ)
N1 Info pre 40 minutajoš 63 povezane
Rusija demantovala da je gađala kijevski manastir, tvrdi da su ga oštetile protivvazdušne rakete SAD
Nova pre 10 minutajoš 47 povezanih
Majke dece sa invaliditetom iz Bečeja započele štrajk glađu: „Opština ne poštuje propise“
Nedeljnik pre 2 satajoš 7 povezanih
Odloženo suđenje studentima uhapšenim posle Vidovdanskog protesta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 23 povezane