Povezane vesti
Prošle godine osvojio Rolan Garos, a sada radi u supermarketu
Radio 021 26.04.2020
Nemački teniser Kevin Kravic (28), koji je prošle godine sa sunarodnikom Andreasom Misom (29) senzacionalno osvojio Rolan Garos, zbog krize s koronavirusom radi u supermarketu kako bi pomogao zajednici. "Već nekoliko nedelja radim u supermarketu za 450… »
Prošle godine osvojio Rolan Garos, sada radi u supermarketu
N1 Info 26.04.2020
Nemački tenisar Kevin Kravic (28), koji je prošle godine sa sunarodnikom Andreasom Misom (29) senzacionalno osvojio Roland Garos, zbog krize s koronavirusom radi u supermarketu kako bi pomogao zajednici. "Već nekoliko nedelja radim u supermarketu za 450… »
Šampion Rolan Garosa radi u supermarketu za 450 evra
Sportski žurnal 26.04.2020
„Još ranije sam planirao da se bavim „normalnim“ poslom neko vreme. Koronavirus mi je dao priliku da to i ostvarim. Neke moje kolege ustaju u pet ujutru i u prodavnici su do pola šest kako bi napunili poliace. Na ovaj način učim da imam više empatije“… »
Šampion Rolan Garosa sada radi za 450 evra u marketu
Nova 26.04.2020
Šampion Rolan Garosa u dublu, Nemac Kevin Kravijec, prinuđen je da zbog pauze u sezoni zbog pandemije koronavirusa, radi drugi posao. Kako je preneo “Špigl”, Kravijec, koji je pre nepunih godinu dana u Bulonjskoj šumi osvojio veliki pehar sa partnerom… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Sukob zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama, DS tvrdi da je pretučen njihov član
NIN pre 51 minutajoš 27 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 39 povezanih

"Zelenski će morati da donese teške odluke" Teritorije Ukrajine na pregovaračkom stolu, Kličko najavio crne dane
Alo pre 11 minutajoš 36 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 12 povezanih