Повезане вести

Ана Кораћ о насиљу које је наводно доживела од дечка!

Ана Кораћ о насиљу које је наводно доживела од дечка!

Мондо 26.04.2020
Ево како је она то објаснила. Ево како је она то објаснила. Некадашњи ријалити такмичар и приијатељ Ане Кораћ, Миљан Врачевић, недавно је за медије открио да је Давид ударио Ану Кораћ када су се посвађали, као и да је Ана то… »
Давид претукао Ану?! Кораћева проговорила: "То се десило у нашем стану и било ми је престрашно" (видео)

Давид претукао Ану?! Кораћева проговорила: "То се десило у нашем стану и било ми је престрашно" (видео)

Ало 26.04.2020
"То је једна од озбиљнијих наших свађа" Да ли је тачно да ју је Давид Драгојевић ударио у стану и да је због тога од њега побегла у ријалити програм "Задруга", било је питање које је синоћ добила . Ове тврдње изнео је бивши… »
Ана Кораћ проговорила о тучи између ње и Давида, умало заплакала: "То се десило у стану нашем и било је престрашно"

Ана Кораћ проговорила о тучи између ње и Давида, умало заплакала: "То се десило у стану нашем и било је престрашно"

Блиц 26.04.2020
Старлета Ана Кораћ проговорила је о причи да ју је Давид Драгојевић претукао док су били напољу. "Није истина да је он насрнуо на мене, али је истина да смо се посвађали. То је једна од озбиљнијих наших свађа. Нешто смо се… »

Вести дана »