Повезане вести
Манчини: Два месеца заробљен у кући, просто да полудиш!
Нова 26.04.2020
Селектор репрезентације Италије Роберто Манчини признао је да му јако тешко пада изолација у доба пандемије коронавируса. Италија је једна од земаља које су најтеже погођене пандемијом, одавно нема спортских дешавања, а Манчини… »
Манћини: Да полудиш, 60 дана заробљен у кући
Спортски журнал 26.04.2020
- Искрено, мука ми је што сам заробљен у кући већ 60 дана. То је довољно да свако полуди - изјавио је Манћини. Селектор италијанске фудбалске репрезентације Роберто Манћини изјавио је да му јако тешко пада боравак у изолацији… »
„Заробљен сам у кући 60 дана, излуђује ме! Још кад чујем приче породица умрлих…“
Вести онлине 26.04.2020
Роберто Манћини, некадашњи тренер, саиграч и сарадник Синише Михајловића сматра да је боље да Серија А остане незавршена ове сезоне, јер читаву ситуацију гледа из угла селектора Азура. – Да будемо искрени, мука ми је што сам… »
Вести дана »
Дизел у Србији од данас скупљи два динара, бензин по непромењеној цени
Форбес пре 2 минутајош 32 повезане
Икодиновић стао уз репрезентативце: "Они су троструки олимпијски прваци... Троструки... Заредом !"
Спортске.нет пре 17 минутајош 42 повезане
Потписан меморандум о сарадњи на оснивању Универзитета Свети Сава између државе и СПЦ
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 18 повезаних
Прогноза РХМЗ-а за викенд: Променљиво време са кишом и пљусковима у деловима Србије
НИН пре 47 минутајош 23 повезане
Мацут: Србија разуме потребе МОЛ-а, али не може да иде на своју штету
Бета пре 3 сатајош 21 повезана