Povezane vesti
Fudbala nema, ali prepucavanja ne izostaju, najnoviji sukob Borjan - Vuletić
Sportske.net 26.04.2020
Oglasili su se danas i jedan i drugi. Nažalost, sve je počelo od jednog ''retvita'' Vladimira Vuletića, gde je pomenuta zastava ''Delija'' koja je ostala u Kninu pošto je srpsko stanovništvo usled ratnih dešavanja moralo da izbegne iz tog dela Hrvatske… »
Borjan odgovorio Vuletiću: Postanite bolji čovek i ne igrajte se sa ovakvim izjavama
Sportski žurnal 26.04.2020
Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se putem svog zvaničnog Instagram naloga i poslao je poruku na "račun" potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića. Pootpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je na svom "storiju" objavio sliku hrvatskih vojnika… »
“Dobar dan, ja sam Milan Borjan, dečak iz kolone i Oluje”
Nova 26.04.2020
Milan Borjan, golman Crvene zvezde, koji je pre 25 godina bio u nepreglednoj koloni izbeglica tokom "Oluje", nije mogao da ne odreaguje na "retvit" potpredsednika Partizana, koji prozvao delije iz Knina kako su pobegli, ostavivši grad bez ispaljenog… »
Emotivni odgovor na skandalozni tvit o oluji! "Ja sam Borjan, dečak koji je pre 25 godina bio u nepreglednoj koloni izbeglica"…
Sportal blic 26.04.2020
Golman crveno-belih emotivnom ispovešću rasplakao Srbiju. , prvi čuvar mreže, odlučio je da odgovori potpredsedniku koji je odlučio da na svoj Instagram stori podeli "fotografiju zabranjene istorije delija" koja je izazvala lavinu komentara na društvenim… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: SAD uvode pomorsku blokadu iranskih luka nakon propalih pregovora; Napadi na Liban se nastavljaju
Insajder pre 13 minutajoš 85 povezanih
Berlin se nada da će evropska pomoć Ukrajini biti isplaćena vrlo brzo
Radio 021 pre 23 minutajoš 25 povezanih
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Beta pre 43 minutajoš 190 povezanih
Mađar otkrio šta će mu biti prvi koraci: Ove 3 stvari su hitne: "Nemamo vremena za gubljenje"
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
(Foto) Ovo je Nataša (19) koja je poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice
Mondo pre 4 satijoš 28 povezanih