Povezane vesti
Fudbala nema, ali prepucavanja ne izostaju, najnoviji sukob Borjan - Vuletić
Sportske.net 26.04.2020
Oglasili su se danas i jedan i drugi. Nažalost, sve je počelo od jednog ''retvita'' Vladimira Vuletića, gde je pomenuta zastava ''Delija'' koja je ostala u Kninu pošto je srpsko stanovništvo usled ratnih dešavanja moralo da izbegne iz tog dela Hrvatske… »
Borjan odgovorio Vuletiću: Postanite bolji čovek i ne igrajte se sa ovakvim izjavama
Sportski žurnal 26.04.2020
Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se putem svog zvaničnog Instagram naloga i poslao je poruku na "račun" potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića. Pootpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je na svom "storiju" objavio sliku hrvatskih vojnika… »
“Dobar dan, ja sam Milan Borjan, dečak iz kolone i Oluje”
Nova 26.04.2020
Milan Borjan, golman Crvene zvezde, koji je pre 25 godina bio u nepreglednoj koloni izbeglica tokom "Oluje", nije mogao da ne odreaguje na "retvit" potpredsednika Partizana, koji prozvao delije iz Knina kako su pobegli, ostavivši grad bez ispaljenog… »
Emotivni odgovor na skandalozni tvit o oluji! "Ja sam Borjan, dečak koji je pre 25 godina bio u nepreglednoj koloni izbeglica"…
Sportal blic 26.04.2020
Golman crveno-belih emotivnom ispovešću rasplakao Srbiju. , prvi čuvar mreže, odlučio je da odgovori potpredsedniku koji je odlučio da na svoj Instagram stori podeli "fotografiju zabranjene istorije delija" koja je izazvala lavinu komentara na društvenim… »
Vesti dana »
Proglašena vanredna situacija u Somboru, Kuli i Vrbasu zbog niskog vodostaja Dunava
RTS pre 54 minutajoš 24 povezane
Bukvalno je pocepao mrežu Larna! Pogledajte kako je Arnautović u poslednjim sekundama prvog poluvremena duplirao prednost! video
Kurir pre 49 minutajoš 62 povezane
Poznati meteorolog upozorava da će novi toplotni talas biti duplo duži od prethodnog
Nova pre 39 minutajoš 23 povezane