Повезане вести
Фудбала нема, али препуцавања не изостају, најновији сукоб Борјан - Вулетић
Спортске.нет 26.04.2020
Огласили су се данас и један и други. Нажалост, све је почело од једног ''ретвита'' Владимира Вулетића, где је поменута застава ''Делија'' која је остала у Книну пошто је српско становништво услед ратних дешавања морало да… »
Борјан одговорио Вулетићу: Постаните бољи човек и не играјте се са оваквим изјавама
Спортски журнал 26.04.2020
Капитен Црвене звезде Милан Борјан огласио се путем свог званичног Инстаграм налога и послао је поруку на "рачун" потпредседника Партизана Владимира Вулетића. Поотпредседник Партизана Владимир Вулетић је на свом "сторију" објавио… »
“Добар дан, ја сам Милан Борјан, дечак из колоне и Олује”
Нова 26.04.2020
Милан Борјан, голман Црвене звезде, који је пре 25 година био у непрегледној колони избеглица током "Олује", није могао да не одреагује на "ретвит" потпредседника Партизана, који прозвао делије из Книна како су побегли, оставивши… »
Емотивни одговор на скандалозни твит о олуји! "Ја сам Борјан, дечак који је пре 25 година био у непрегледној колони избеглица"…
Спортал блиц 26.04.2020
Голман црвено-белих емотивном исповешћу расплакао Србију. , први чувар мреже, одлучио је да одговори потпредседнику који је одлучио да на свој Инстаграм стори подели "фотографију забрањене историје делија" која је изазвала… »
Вести дана »
Трамп предвиђа колапс Европе у наредних 20 година: Стигао оштар одговор из Немачке: "Нису нам потребни спољни савети"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
"Оваква реторика не служи миру, помирењу нити будућности у региону", Гашић: Позивамо међународне партнере да осуде ову опасну реторику министра одбране БиХ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Срђан Јандрић је победник "Мастерцхеф Србија", освојио награду од 50.000 евра
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана