Povezane vesti
Fudbala nema, ali prepucavanja ne izostaju, najnoviji sukob Borjan - Vuletić
Sportske.net 26.04.2020
Oglasili su se danas i jedan i drugi. Nažalost, sve je počelo od jednog ''retvita'' Vladimira Vuletića, gde je pomenuta zastava ''Delija'' koja je ostala u Kninu pošto je srpsko stanovništvo usled ratnih dešavanja moralo da izbegne iz tog dela… »
Borjan odgovorio Vuletiću: Postanite bolji čovek i ne igrajte se sa ovakvim izjavama
Sportski žurnal 26.04.2020
Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se putem svog zvaničnog Instagram naloga i poslao je poruku na "račun" potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića. Pootpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je na svom "storiju" objavio sliku hrvatskih… »
“Dobar dan, ja sam Milan Borjan, dečak iz kolone i Oluje”
Nova 26.04.2020
Milan Borjan, golman Crvene zvezde, koji je pre 25 godina bio u nepreglednoj koloni izbeglica tokom "Oluje", nije mogao da ne odreaguje na "retvit" potpredsednika Partizana, koji prozvao delije iz Knina kako su pobegli, ostavivši grad bez ispaljenog… »
Emotivni odgovor na skandalozni tvit o oluji! "Ja sam Borjan, dečak koji je pre 25 godina bio u nepreglednoj koloni izbeglica"…
Sportal blic 26.04.2020
Golman crveno-belih emotivnom ispovešću rasplakao Srbiju. , prvi čuvar mreže, odlučio je da odgovori potpredsedniku koji je odlučio da na svoj Instagram stori podeli "fotografiju zabranjene istorije delija" koja je izazvala lavinu komentara na… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Sad duboko zabrinute zbog nesertifikacije Srpske liste za izbore 9. februara
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Đukić Dejanović o protestu studenata: Bez dijaloga neće se smiriti situacija
Blic pre 3 satajoš 1 povezana