Povezane vesti
Nedimović: Izlečeno 45 korisnika Gerontološkog centra Niš
Nova 26.04.2020
Ministar Branislav Nedimović izjavio je danas da je 45 korisnika Gerontološkog centra Niš izlečeno i vraćeno iz Kliničkog centra Niš u tu ustanovu. “Imamo prva izlečenja. Oni su testirani i vraćeni su u posebne delove Gerontolškog centra, jer moraju da… »
Izlečeno 45 korisnika GC Niš, oboleli u Negotinu nemaju tešku sliku
RTV 26.04.2020
BEOGRAD - Ministar Branislav Nedimović izjavio je danas da je 45 korisnika Gerontološkog centra Niš izlečeno i vraćeno iz Kliničkog centra Niš u tu ustanovu. “Imamo prva izlečenja. Oni su testirani i vraćeni su u posebne delove Gerontološkog centra, jer… »
Izlečeno 45 korisnika Gerontološkog centra Niš Kon: Popunjeni kapaciteti za lečenje dece i majki
Kurir 26.04.2020
Ministar Branislav Nedimović izjavio je danas da je 45 korisnika Gerontološkog centra Niš izlečeno i vraćeno iz Kliničkog centra Niš u tu ustanovu. - Imamo prva izlečenja. Oni su testirani i vraćeni su u posebne delove Gerontolškog centra, jer moraju da… »
Vesti dana »
Ko je Stanija Dobrojević, pobednica elite 9: Nizala skandale i napravila bogatstvo u Americi: Zbog veza sa oženjenim bila na stubu srama
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
RHMZ izdao upozorenje na grmljavinske nepogode za područje zapadne, jugozapadne i južne Srbije
RTV pre 21 minutajoš 15 povezanih
uživo SAD nastavlja udare i gomila snage na Bliskom istoku, Iran: Uključeni smo u rat punih razmera sa Vašingtonom
NIN pre 6 minutajoš 13 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 40 minutajoš 13 povezanih