Povezane vesti
Iskrena: Zbog prvog albuma sam se zadužila 50.000 evra! (video)
Mondo 26.04.2020
Pevačica je otkrila sve o početku svoje karijere! Pevačica je otkrila sve o početku svoje karijere! Kada pomislimo na početak karijere Mie Borisavljević odmah se setimo spota za pesmu "Kako da ne". Pevačica u čuvenom spotu korača gola autoputem… »
Mia o najtežem periodu u karijeri: Godinama sam bila u dugovima, pozajmila sam 50.000 evra
Telegraf 26.04.2020
- U suštini dobro sam i prošla, koliko albumi koštaju - rekla je pevačica. Pevačica Mia Borisavljević otkrila je da se na početku karijere zadužila kako bi imala novca da uloži u svoj prvi album. Borisavljevićeva je nakon snimanja albuma uspela… »
"Bila sam u dugovima, pozajmila sam: 50.000 evra" Mia Borisavljević otkrila sve o teškom periodu
Blic 26.04.2020
Pevačica Mia Borisavljević iskreno je govorila o početku pevačke karijere, te istakla da je tada bila u dugovima zbog snimanja albuma prvenca. - Snimila sam prvi album i zadužila se. Posle sam jedno dve, tri godine vraćala sve te dugove - priznala… »
Mia Borisavljević: Zadužila sam se 50.000 evra za prvi album
Nova 26.04.2020
Pevačica Mia Borisavljević prisetila se početka karijere i istakla je da joj veoma teško u tom periodu, zbog čega je morala i da se zaduži da bi snimila prvi album. “Snimila sam prvi album i zadužila se. Posle sam jedno dve-tri godine vraćala… »
Vesti dana »
Prisvojio tuđi "Mercedes" vredan 17,5 miliona dinara i vozio ga po gradu: Podnet optužni predlog protiv muškarca (27) u Beogradu, zaustavili ga saobraćajci
Kurir pre 6 satijoš 23 povezane
Pismo koje je uzdrmalo OKS: „Ne zanimaju nas Đokice, Zeke i Bože“
Sport klub pre 8 satijoš 6 povezanih
I Bajern se pridružio Zvezdi, Lučić sve bolji, Asvelov treći poraz u nizu
Sportske.net pre 28 minutajoš 24 povezane