Повезане вести

Искрена: Због првог албума сам се задужила 50.000 евра! (видео)

Искрена: Због првог албума сам се задужила 50.000 евра! (видео)

Мондо 26.04.2020
Певачица је открила све о почетку своје каријере! Певачица је открила све о почетку своје каријере! Када помислимо на почетак каријере Мие Борисављевић одмах се сетимо спота за песму "Како да не". Певачица у чувеном споту корача… »
Миа о најтежем периоду у каријери: Годинама сам била у дуговима, позајмила сам 50.000 евра

Миа о најтежем периоду у каријери: Годинама сам била у дуговима, позајмила сам 50.000 евра

Телеграф 26.04.2020
- У суштини добро сам и прошла, колико албуми коштају - рекла је певачица. Певачица Миа Борисављевић открила је да се на почетку каријере задужила како би имала новца да уложи у свој први албум. Борисављевићева је након… »
Миа Борисављевић: Задужила сам се 50.000 евра за први албум

Миа Борисављевић: Задужила сам се 50.000 евра за први албум

Нова 26.04.2020
Певачица Миа Борисављевић присетила се почетка каријере и истакла је да јој веома тешко у том периоду, због чега је морала и да се задужи да би снимила први албум. “Снимила сам први албум и задужила се. После сам једно две-три… »
"Била сам у дуговима, позајмила сам: 50.000 евра" Миа Борисављевић открила све о тешком периоду

"Била сам у дуговима, позајмила сам: 50.000 евра" Миа Борисављевић открила све о тешком периоду

Блиц 26.04.2020
Певачица Миа Борисављевић искрено је говорила о почетку певачке каријере, те истакла да је тада била у дуговима због снимања албума првенца. - Снимила сам први албум и задужила се. После сам једно две, три године враћала све те… »

Вести дана »