Повезане вести
Бред Пит имитирао омиљеног америчког имунолога: Трампу се ове шале никако неће свидети
Телеграф 26.04.2020
"Да, следи ми отказ", казао је Фаучи/Пит. - Прво желео бих да захвалим свим старијим женама у Америци које су ми послале инспиративне, охрабрујуће, а понекад и врло визуелне мејлове - почео је шалу Пит (56). Звезда филма "Било… »
ВИДЕО: Бред Пит као амерички епидемиолог Ентони Фаучи у новом скечу СНЛ
Радио 021 26.04.2020
Када би ме неки глумац имитирао у емисији "Сатрдеј најт лајв" желео бих да то буде Бред Пит, изјавио је најугледнији стручњак за инфективне болести у САД Ентони Фаучи у шали, али му је после тога жеља испуњена. Пит је глумио… »
(ВИДЕО) Бред Пит бриљирао као амерички др Кон
Нова 26.04.2020
Дочекали смо и то! Миљеник свих жена света, холивудски глумац Бред Пит, маестралнно је одглумио епидемиолога Ентонија Фаучија, у скечу СНЛ-а (Сатурдаи Нигхт Ливе- Уживо Суботом Увече). Наиме, овај лекар у протеклих неколико… »
Бред Пит имитирао Фаучија у знак подршке
Дневник 26.04.2020
ЊУЈОРК: Епидемиолог и члан кризног штаба Беле куће у борби против корона вируса Ентони Фаучи нашалио се недавно, гостујући на једној телевизији, да би волео да га на великом екрану глуми Бред Пит, али није сањао да ће му се та… »
Вести дана »
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Јокић руши туђе, Дончић његове рекорде: Лука предводио Лејкерсе до нове победе, па престигао Николу у једној ствари!
Хот спорт пре 39 минутајош 27 повезаних