Povezane vesti

Bred Pit imitirao omiljenog američkog imunologa: Trampu se ove šale nikako neće svideti

Bred Pit imitirao omiljenog američkog imunologa: Trampu se ove šale nikako neće svideti

Telegraf 26.04.2020
"Da, sledi mi otkaz", kazao je Fauči/Pit. - Prvo želeo bih da zahvalim svim starijim ženama u Americi koje su mi poslale inspirativne, ohrabrujuće, a ponekad i vrlo vizuelne mejlove - počeo je šalu Pit (56). Zvezda filma "Bilo jednom u... Holivudu… »
VIDEO: Bred Pit kao američki epidemiolog Entoni Fauči u novom skeču SNL

VIDEO: Bred Pit kao američki epidemiolog Entoni Fauči u novom skeču SNL

Radio 021 26.04.2020
Kada bi me neki glumac imitirao u emisiji "Satrdej najt lajv" želeo bih da to bude Bred Pit, izjavio je najugledniji stručnjak za infektivne bolesti u SAD Entoni Fauči u šali, ali mu je posle toga želja ispunjena. Pit je glumio Faučija na otvaranju… »
(VIDEO) Bred Pit briljirao kao američki dr Kon

(VIDEO) Bred Pit briljirao kao američki dr Kon

Nova 26.04.2020
Dočekali smo i to! Miljenik svih žena sveta, holivudski glumac Bred Pit, maestralnno je odglumio epidemiologa Entonija Faučija, u skeču SNL-a (Saturday Night Live- Uživo Subotom Uveče). Naime, ovaj lekar u proteklih nekoliko nedelja postao je nacionalni… »
Bred Pit imitirao Faučija u znak podrške

Bred Pit imitirao Faučija u znak podrške

Dnevnik 26.04.2020
NjUJORK: Epidemiolog i član kriznog štaba Bele kuće u borbi protiv korona virusa Entoni Fauči našalio se nedavno, gostujući na jednoj televiziji, da bi voleo da ga na velikom ekranu glumi Bred Pit, ali nije sanjao da će mu se ta želja ispuniti. U… »

Vesti dana »