Povezane vesti
Iguainova ispovest: "Zaključavao sam se, plašio sam se ljudi, majka me spasila..."
Sportske.net 26.04.2020
U životu profesionalnog fudbalera na najvišem nivou nije uvek sve idealno. Fudbaler Juventusa Gonzalo Iguain rekao je da je bio spreman da završi karijeru posle promašaja u finalu Svetskog prvenstva 2014. godine, ali da mu to "majka nije dozvolila"… »
“Mama nije dala da završim karijeru zbog promašaja na SP”
Nova 26.04.2020
Fudbaler Juventusa Gonzalo Iguain rekao je da je bio spreman da završi karijeru posle promašaja u finalu Svetskog prvenstva 2014. godine, ali da mu to "majka nije dozvolila". Iguain je tokom karijere igrao za brojne velike klubove u najboljim svetskim… »
Vesti dana »
"Nema vatru ko da gasi": Bukti kod Grebenca, oko sela sve gori, plamen se vidi i kod osmatračnice (foto, video)
Mondo pre 3 satajoš 36 povezanih
Dačić kritike opozicije o gašenju požara ocenio kao teorije zavere, sramotne i nemoralne
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih
Ne otvarajte prozore! Građanima ovog grada u Srbiji upućeni hitno upozorenje i apel: Sve raspoložive ekipe su na terenu
Blic pre 2 satajoš 21 povezana
Opasno nevreme juri ka Sloveniji, Hrvatskoj! Italija već na udaru superćelijskih oluja: Na Alpima veje sneg
Telegraf pre 2 satajoš 58 povezanih