Povezane vesti
Iguainova ispovest: "Zaključavao sam se, plašio sam se ljudi, majka me spasila..."
Sportske.net 26.04.2020
U životu profesionalnog fudbalera na najvišem nivou nije uvek sve idealno. Fudbaler Juventusa Gonzalo Iguain rekao je da je bio spreman da završi karijeru posle promašaja u finalu Svetskog prvenstva 2014. godine, ali da mu to "majka nije dozvolila"… »
“Mama nije dala da završim karijeru zbog promašaja na SP”
Nova 26.04.2020
Fudbaler Juventusa Gonzalo Iguain rekao je da je bio spreman da završi karijeru posle promašaja u finalu Svetskog prvenstva 2014. godine, ali da mu to "majka nije dozvolila". Iguain je tokom karijere igrao za brojne velike klubove u najboljim svetskim… »
Vesti dana »

Stigla prva zvanična reakcija Moskve na samit na Aljasci: Kako je ocenjen sastanak Putina i Trampa
Nova pre 20 minutajoš 57 povezanih

(Mape) preokret! Temperatura pada na 15 stepeni! Pljuskovi u Srbiji već danas, a sutra i zahlađenje i nova tura kiše i grmljavine
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

"Jokić je lud" Amerikanci morali da se oglase zbog Srbina! Ostali su u neverici, objavili snimak koji ih je zaprepastio! (video)
Kurir pre 15 minutajoš 16 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Kijev: Rusija lansirala 85 dronova i balističku raketu; UN spremne da podrže napore za postizanje mira
RTV pre 40 minutajoš 10 povezanih

Istorijski sastanak Trampa i Putina: Dvojica lidera kao stari znanci
Vreme pre 15 minutajoš 12 povezanih