Povezane vesti
Boža Maljković: Predložio sam da se Terazije preimenuju u Trg Novaka Đokovića, nikad niko kao on
Mozzart sport 26.04.2020
“Odmah su me napali jer kao to ne bi bilo u duhu pravnih propisa Republike Srbije jer se takva čast ne može dobiti za života. To majka ne rađa. Osim što je neponovljiv sportista on je i neverovatan čovek”, kaže prvi čovek Olimpijskog komiteta… »
“Novak neće nositi zastavu na OI, Terazije nazvati po njemu”
Nova 26.04.2020
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković izjavio je da zajedno sa Novakom Đokovićem radi na zbližavanju Srba i Hrvata, i naglasio ljudske kvalitete srpskog tenisera. “Nikad niko neće biti kao on. To majka ne rađa. Osim što… »
Novak neće nositi zastavu Srbije u Tokiju: Predsednik oks otkrio zbog čega!
Hot sport 26.04.2020
Prvi reket sveta neće nositi zastavu Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju. Novak Đoković je, bez sumnje je najbolji sportista, ali on neće nositi zastavu Srbije u svečanom defileu na otvaranju najveće svetskovine sporta. Božidar Maljković… »
Đoković ne želi da nosi zastavu na otvaranju OI u Tokiju, Maljković otkriva zašto
Sportski žurnal 26.04.2020
Osim što je neponovljiv sportista on je i izuzetan čovek - navodi predsednik OKS. Predsednik OKS Božidar Maljković obelodanio je, u razgovoru ra „Večernji list“, da Novak Đoković neće nositi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara u… »
"To majka ne rađa": Novak neće nositi zastavu Srbije na OI, poznat i razlog
Večernje novosti 26.04.2020
Zbog svega toga sam predložio da se beogradski Trg Terazije preimenuje u Trg Novaka Đokovića, ali su me odmah napali, jer to ne bi bilo u duhu pravnih propisa Srbije - rekao je Maljković. Olimpijske igre su zvanično odložene za 2021. godinu zbog… »
Maljković: Novak i ja smo u zajedničkoj misiji - zbližavanju Srba i Hrvata
Mondo 26.04.2020
Predsednik OKS obelodanio o čemu je pričao sa najboljim teniserom sveta kada je pre mesec i po dana bio u Beogradu. Ispričao i da je predložio da centralni beogradski trg ponese ime Novaka Đokovića. Predsednik OKS obelodanio o čemu je pričao sa… »
Objasnio Hrvatima: ''Nikad niko neće biti kao Nole! To majka ne rađa!''
Sportske.net 26.04.2020
Društvene mreže mogu da naprave problem, ali on se ne obazire. Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković veoma je cenjen i u Hrvatskoj, posebno u Splitu, gde je sa Jugoplastikom osvajao titule prvaka Evrope u predvečerje rata na… »
"Đoković i ja radimo na zbližavanju Srba i: Hrvata!" Božidar Maljković: Ma, uništiše nas na društvenim mrežama!
Sportal blic 26.04.2020
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković, izazvao je svojom izjavom o Novaku Đokoviću veliku pažnju u našoj zemlji, ali i Hrvatskoj. Naime, u intervjuu za "Večernji list", aktuelni prvi čovek olimpizma u Srbiji, upitan je kako mu… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 20 minutajoš 24 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 5 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 38 minutajoš 43 povezane