Повезане вести

Божа Маљковић: Предложио сам да се Теразије преименују у Трг Новака Ђоковића, никад нико као он

Божа Маљковић: Предложио сам да се Теразије преименују у Трг Новака Ђоковића, никад нико као он

Моззарт спорт 26.04.2020
“Одмах су ме напали јер као то не би било у духу правних прописа Републике Србије јер се таква част не може добити за живота. То мајка не рађа. Осим што је непоновљив спортиста он је и невероватан човек”, каже први човек… »
“Новак неће носити заставу на ОИ, Теразије назвати по њему”

“Новак неће носити заставу на ОИ, Теразије назвати по њему”

Нова 26.04.2020
Председник Олимпијског комитета Србије (ОКС) Божидар Маљковић изјавио је да заједно са Новаком Ђоковићем ради на зближавању Срба и Хрвата, и нагласио људске квалитете српског тенисера. “Никад нико неће бити као он. То мајка не… »
Новак неће носити заставу Србије у Токију: Председник окс открио због чега!

Новак неће носити заставу Србије у Токију: Председник окс открио због чега!

Хот спорт 26.04.2020
Први рекет света неће носити заставу Србије на Олимпијским играма у Токију. Новак Ђоковић је, без сумње је најбољи спортиста, али он неће носити заставу Србије у свечаном дефилеу на отварању највеће светсковине спорта. Божидар… »
Ђоковић не жели да носи заставу на отварању ОИ у Токију, Маљковић открива зашто

Ђоковић не жели да носи заставу на отварању ОИ у Токију, Маљковић открива зашто

Спортски журнал 26.04.2020
Осим што је непоновљив спортиста он је и изузетан човек - наводи председник ОКС. Председник ОКС Божидар Маљковић обелоданио је, у разговору ра „Вечерњи лист“, да Новак Ђоковић неће носити заставу Србије на отварању… »
"То мајка не рађа": Новак неће носити заставу Србије на ОИ, познат и разлог

"То мајка не рађа": Новак неће носити заставу Србије на ОИ, познат и разлог

Вечерње новости 26.04.2020
Због свега тога сам предложио да се београдски Трг Теразије преименује у Трг Новака Ђоковића, али су ме одмах напали, јер то не би било у духу правних прописа Србије - рекао је Маљковић. Олимпијске игре су званично одложене за… »
Маљковић: Новак и ја смо у заједничкој мисији - зближавању Срба и Хрвата

Маљковић: Новак и ја смо у заједничкој мисији - зближавању Срба и Хрвата

Мондо 26.04.2020
Председник ОКС обелоданио о чему је причао са најбољим тенисером света када је пре месец и по дана био у Београду. Испричао и да је предложио да централни београдски трг понесе име Новака Ђоковића. Председник ОКС обелоданио о… »
Објаснио Хрватима: ''Никад нико неће бити као Ноле! То мајка не рађа!''

Објаснио Хрватима: ''Никад нико неће бити као Ноле! То мајка не рађа!''

Спортске.нет 26.04.2020
Друштвене мреже могу да направе проблем, али он се не обазире. Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић веома је цењен и у Хрватској, посебно у Сплиту, где је са Југопластиком освајао титуле првака Европе у… »
"Ђоковић и ја радимо на зближавању Срба и: Хрвата!" Божидар Маљковић: Ма, уништише нас на друштвеним мрежама!

"Ђоковић и ја радимо на зближавању Срба и: Хрвата!" Божидар Маљковић: Ма, уништише нас на друштвеним мрежама!

Спортал блиц 26.04.2020
Председник Олимпијског комитета Србије, Божидар Маљковић, изазвао је својом изјавом о Новаку Ђоковићу велику пажњу у нашој земљи, али и Хрватској. Наиме, у интервјуу за "Вечерњи лист", актуелни први човек олимпизма у Србији… »

Вести дана »