Повезане вести
"То је био пакао, желим да што пре заборавим: ..." Инди до детаља испричала кроз шта је прошла, тврди да се није опоравила и…
Блиц 26.04.2020
Певачица Индира Инди Арадиновић је више од месец дана провела у болници након компликација које је имала после операције. - Имала сам жељу да урадим операцију. Моја другарица је то урадила али у Турској и видела сам да је добро… »
Циста је цурила и пуштала отрове Потресна Индина исповест после смањења желуца! Ово до краја живота неће смети да ради
Курир 26.04.2020
Индира Инди Арадиновић преживела је праву драму пошто се одлучила да уради операцију смањење желуца, после чека је уследела и њена борба Након операције желуца, појавиле су се и додатне компликације, за које "Имала сам жељу… »
Инди: Бог ми је дао шансу да наставим даље
Нова 26.04.2020
Певачица Индира Арадиновић Инди недавно је прошла кроз агонију када јој се здравствено стање закомпликовало након операције желуца. Инди је из естетских разлога желела да оперише желудац, а сада истичи да се каје због тога, јер… »
Вести дана »

Фудбалер Звезде претучен, Арнаутовић истрчао из свлачионице: Скандал на Кипру због којег је Милојевић бесан
Мондо пре 33 минутајош 18 повезаних

"Пажљиво сам слушао": Соренсен: Нормализација односа Београда и Приштине важна због људи на терену
Блиц пре 8 минутајош 2 повезане

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана