Povezane vesti
Nataša očajna: Moj život je robija, ugojila sam se 7 kilograma
Nova 26.04.2020
Pevačica Nataša Bekvalac javno je priznala da je u izolaciji nabacila sedam kilograma i da se pod hitno vraća na dijetu, a za to je u pomoć pozvala nutricionistu. “Dakle, nakon ne znam koliko tačno dana karantina, stala sam na vagu jer sam po prvi put… »
Moj život je robija! Oglasila se Nataša i otkrila šta joj se desilo u izolaciji: U pomoć sam pozvala spasitelja (foto)
Kurir 26.04.2020
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila šta joj se desilo tokom vremena provedenog u izolaciji, i da je u pomoć pozvala svog spasitelja. Naime, ona je objavila fotku svog riučka i naglasila da se u izolaciji ugojila 7 kilograma. "Dakle, nakon ne znam koliko… »
Nataša se tokom izolacije ugojila 7 kilograma, a kada je skinula pidžamu podelila je ovu fotografiju: "Moj život je robija"
Blic 26.04.2020
Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je da je dane tokom izolacije provodila u pidžami, ali kada je obukla farmerice, shvatila je da ima problem. Naime, Nataša je kroz osmeh poručila da se sada bori sa viškom kilograma, te da je ponovo na zdravoj ishrani. -… »
Vesti dana »

Danas: Vrh SNS blizu odluke da vanredni parlamentarni izbori budu 28. decembra
Pravda pre 12 minutajoš 31 povezana

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 24 povezane

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 4 satijoš 41 povezana

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 3 satajoš 49 povezanih