Povezane vesti
Ričmond Boaći: Tražio me je Čelsi i još neki klubovi, radim na tome da dođem do Premijer lige
Hot sport 26.04.2020
Napadač crveno-belih veruje da bi mogao da zaigra u jednoj od najjačih liga na svetu Ričmond Boaći, fudbaler Crvene zvezde, za medije u domovini pričao je o velikoj želju, da zaigra u nekom od timova iz Premijer lige. – Mogao sam svojevremeno da… »
Boaći ne odustaje od Premijer lige: Želeli su me Čelsi, Njukasl, vba ali se i dalje nadam transferu u Englesku
Mozzart sport 26.04.2020
Zvezdin napadač ne odustaje od sna. Ričmond Boaći iza sebe ima 10 sezona profesionalnog fudbala i devet različitih klubova iz pet različitih zemalja. Najveći deo karijere je proveo u Crvenoj zvezdi čiji član je sa prekidima skoro tri godine. Jedan… »
Vesti dana »
Veliki protest u Beogradu: Studenti, poljoprivrednici i građani odali poštu nastradalima u Novom Sadu
Glas Amerike pre 1 danjoš 71 povezana
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 8 satijoš 9 povezanih
Povećan ulog pred derbi Zvezde i Partizana: Ko izgubi, neće biti ni drugi!
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 17 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane