Povezane vesti
KON: Rizik od kontakta u parkovima i na ulicama "stotinama puta veći od rizika u teretanama"
Moj Novi Sad 27.04.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon je rekao da veruje da od sledećeg vikenda više neće biti praznika tokom kojih će na snazi biti zabrana kretanja u periodu dužem od 24 časa. On je gostujući na TV Pink rekao da je "imperativ" da se "ponovo pokrene život"… »
Potpuno ograničenje kretanja još samo sledećeg vikenda
NoviSad.com 27.04.2020
Novi Sad – Epidemiolog Predrag Kon rekao je sinoć da posle ograničenja kretanja tokom sledećeg prazničnog vikenda takvih ograničenja više neće biti. Kako je najavljeno, policijski čas će početi u četvrtak, 30. aprila u 18 časova i trajaće… »
"Policijski čas još samo sledećeg vikenda"
Prva 27.04.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je večeras da posle ograničenja kretanja tokom sledećeg prazničnog vikenda takvih ograničenja više neće biti. "Mislim da više nemamo pred sobom nijedno ograničenje od 24 sata, mislim da je to gotovo sa sledećim… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda idu ka Novom Sadu, policija obezbeđuje trasu: Stigli u Staru Pazovu, ovako će izgledati ostatak puta (foto/video)
Blic pre 23 minutajoš 47 povezanih
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 23 minutajoš 32 povezane
"Nema preživelih, mračna i mučna noć za nama": Tramp se obratio nakon avionske nesreće u Vašingtonu, napao Bajdena i Obamu: Njihova politika je bila užasna (video)
Blic pre 59 minutajoš 53 povezane
„Na korak do pravde": Beogradski studenti marširaju ka Novom Sadu
BBC News pre 36 minutajoš 33 povezane