Повезане вести
Бивши раскинуо веридбу? Ја једва чекам да се опет удам и разведем! (видео)
Мондо 27.04.2020
Певачица о бившем супругу и свом љубавном животу! Певачица о бившем супругу и свом љубавном животу! Након вести да је њен бивши супруг Слоба Радановић отпратио своју садашњу вереницу, свој коментар дала је и Кија Коцкар. Њу… »
Слоба завршио на кијином сторију: Ово је имала да му поручи! Неће му бити добро кад буде прочитао шта је написала! Видео
Курир 27.04.2020
Певачица Кристина Кија Коцкар и бивша супруга Слободана Радановића се огласила на свом Инстаграм профилу. Објавила видео на ком је Слоба и поручила му ове речи. Њему неће бити свеједно кад буде видео. "Не знам да ли је или не… »
У никад већој љубави: Након што ју је отпратио са Инстаграма, Слоба се нашао у Јеленином страсном загрлају! (фото)
Курир 27.04.2020
Након што ју је отпратио са Инстаграма, Слободан Радановић је виђен у загрљају своје веренице Јелене Ђуричанин. Радановић је отрпратио Јелену са Инстаграма те су много фанови помислили да је стварно крај. Ипак, испоставило се да… »
Кад ме неко пита за бившег мужа и његов мизерни живот... Кија Коцкар чула да Слоба није више у вези, па овако реаговала
Курир 27.04.2020
Шушка се да је Слоба Радановић раскинуо везу са девојком Јеленом Ђуричанин, а сада је свој коментар на то дала и његова бивша супруга, певачица и победница "Задруге 1" Кија Коцкар. Слоба је Јелену отпратио са Инстаграма, али за… »
Огласио се Слоба Радановић: Отпратио девојку Јелену Ђуричанин, а на питање о раскиду имао је да каже само једну реченицу
Блиц 27.04.2020
Од јуче се шушка да је Слоба Радановић раскинуо везу са вереницом Јеленом Ђуричанин, а сада се певач огласио тим поводом. Слоба је Јелену отпратио са Инстаграма, што је подгрејало гласине да више нису заједно. Међутим, певач каже… »
Крај љубави слобе и Јелене?! Певач девојку отпратио са Инстаграма, а ево шта каже о раскиду!
Курир 27.04.2020
Слоба Радановић је упловио у везу са Јеленом Ђуричанин, а постоје спекулације да су њих двоје ставили тачку на своју романсу. Радановић је отрпратио Јелену са Инстаграма те су много фанови помислили да је стварно крај. Поводом… »
Вести дана »
Вучић и директори јавних предузећа на седници Владе о одговору ОФАК-а
РТК пре 7 минутајош 64 повезане
Временска прогноза за недељу, 16. новембар: Јутро хладно, а током дана сунчано, до 23 степена
Радио сто плус пре 4 сатијош 27 повезаних