Povezane vesti
Bivši raskinuo veridbu? Ja jedva čekam da se opet udam i razvedem! (video)
Mondo 27.04.2020
Pevačica o bivšem suprugu i svom ljubavnom životu! Pevačica o bivšem suprugu i svom ljubavnom životu! Nakon vesti da je njen bivši suprug Sloba Radanović otpratio svoju sadašnju verenicu, svoj komentar dala je i Kija Kockar. Nju spekulacije o njihovom… »
Sloba završio na kijinom storiju: Ovo je imala da mu poruči! Neće mu biti dobro kad bude pročitao šta je napisala! Video
Kurir 27.04.2020
Pevačica Kristina Kija Kockar i bivša supruga Slobodana Radanovića se oglasila na svom Instagram profilu. Objavila video na kom je Sloba i poručila mu ove reči. Njemu neće biti svejedno kad bude video. "Ne znam da li je ili ne, ne zanima me. Mi smo se… »
U nikad većoj ljubavi: Nakon što ju je otpratio sa Instagrama, Sloba se našao u Jeleninom strasnom zagrlaju! (foto)
Kurir 27.04.2020
Nakon što ju je otpratio sa Instagrama, Slobodan Radanović je viđen u zagrljaju svoje verenice Jelene Đuričanin. Radanović je otrpratio Jelenu sa Instagrama te su mnogo fanovi pomislili da je stvarno kraj. Ipak, ispostavilo se da nije kraj njihovoj… »
Kad me neko pita za bivšeg muža i njegov mizerni život... Kija Kockar čula da Sloba nije više u vezi, pa ovako reagovala
Kurir 27.04.2020
Šuška se da je Sloba Radanović raskinuo vezu sa devojkom Jelenom Đuričanin, a sada je svoj komentar na to dala i njegova bivša supruga, pevačica i pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar. Sloba je Jelenu otpratio sa Instagrama, ali za sada ne želi da… »
Oglasio se Sloba Radanović: Otpratio devojku Jelenu Đuričanin, a na pitanje o raskidu imao je da kaže samo jednu rečenicu
Blic 27.04.2020
Od juče se šuška da je Sloba Radanović raskinuo vezu sa verenicom Jelenom Đuričanin, a sada se pevač oglasio tim povodom. Sloba je Jelenu otpratio sa Instagrama, što je podgrejalo glasine da više nisu zajedno. Međutim, pevač kaže da privatnost želi da… »
Kraj ljubavi slobe i Jelene?! Pevač devojku otpratio sa Instagrama, a evo šta kaže o raskidu!
Kurir 27.04.2020
Sloba Radanović je uplovio u vezu sa Jelenom Đuričanin, a postoje spekulacije da su njih dvoje stavili tačku na svoju romansu. Radanović je otrpratio Jelenu sa Instagrama te su mnogo fanovi pomislili da je stvarno kraj. Povodom ovoga, domaći mediji… »
Vesti dana »

Stradali u Čačku i u Malom Iđošu! Nova tragedija posle autobusa smrti Dvojica poginula u jezivim udesima!
Alo pre 16 minutajoš 19 povezanih

Posle hladnog jutra sa slabim mrazem, danas pretežno sunčano, do 18 stepeni Celzijusa
Euronews pre 46 minutajoš 15 povezanih

Srušio se boing 747 pri sletanju, pao u more, ima mrtvih! Stravična tragedija! Objavljeni zastrašujući snimci nesreće na aerodromu u Hong Kongu! (foto/video)
Kurir pre 32 minutajoš 14 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Vens otkriva: Šta koči Trampa da odobri rakete "tomahavk" Kijevu; sprečen ukrajinski udar na Krim i više oblasti
RTV pre 6 minutajoš 9 povezanih

Pljačka u Luvru: Ukradeni dragulji, kruna ispuštena tokom bekstva i ozbiljna pitanja o bezbednosti
BBC News pre 11 minutajoš 4 povezane