Повезане вести

"Ти си једина особа која је способна да разуме и уради нешто за нас, искрено верујем да поруком АТП ништа не бих постигао"…

"Ти си једина особа која је способна да разуме и уради нешто за нас, искрено верујем да поруком АТП ништа не бих постигао"…

Вечерње новости 27.04.2020
Омар Ђакалоне, у писму светском броју 1, апелује да у помоћ слабије рангираним играчима буду укључени сви из првих 1.000. Италијански тенисер Омар Ђакалоне, 874. на АТП листи, упутио је отворено писмо светском броју 1 Новаку… »
Емотивна порука италијанског тенисера Новаку: "Ти нас једини разумеш, тренирао сам међу бубашвабама..."

Емотивна порука италијанског тенисера Новаку: "Ти нас једини разумеш, тренирао сам међу бубашвабама..."

Спортске.нет 27.04.2020
Солидарност међу тенисерима се доводи у питање. Много полемика у свету тениса изазвао је предлог Новака Ђоковића да најбољи играчи света помогну онима који се налазе од 250. до 700. места на АТП листи. Тим поводом огласио се и… »
Емотивно писмо италијана: Обратио се Новаку Ђоковићу – Ти си једина особа која разуме…

Емотивно писмо италијана: Обратио се Новаку Ђоковићу – Ти си једина особа која разуме…

Хот спорт 27.04.2020
Италијански тенисер упутио је отворено и емотивно писмо српском тенисеру Новаку Ђоковићу. Реч је о тенисеру Омару Ђакалонеу, тренутно 874 тенисер света на АТП листи обратио се Ђоковићу писмом у коме му је захвалио за подршку коју… »
“Ноле, са улица Београда, без тебе ништа, систем нас убија”

“Ноле, са улица Београда, без тебе ништа, систем нас убија”

Нова 27.04.2020
Тенисер са Сицилије, Омар Ђакалоне, упутио је отворено писмо најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу на својој Фејсбук страници. Ђакалоне, који је 834. на АТП листи, каже да се годинама суочава са тешкоћама у тренирању и… »
Писмо италијана Ђоковићу расплакало свет: "Био сам међу бубашвабама и малтретиран, а Ноле са улица Београда је једина особа…

Писмо италијана Ђоковићу расплакало свет: "Био сам међу бубашвабама и малтретиран, а Ноле са улица Београда је једина особа…

Спортал блиц 27.04.2020
Италијански тенисер Омар Ђакалоне послао је отворено писмо Новаку Ђоковићу којим му се захвалио на свему учињеном у претходном периоду. Тренутно 874. тенисер света захвалио се најбољем на АТП листи за подршку и подстрек слабије… »

Вести дана »