Повезане вести
Тужилаштво одбацило кривичну пријаву против новинарке Ане Лалић
Слободна Европа 27.04.2020
Одбачена је кривична пријава која је поднета против Ане Лалић, новинарке портала Нова.рс, која је почетком овог месеца ухапшена због објављивања текстова о Клиничком центру Војводина и мањка заштитне опреме којом су… »
Ана Лалић: Позваћу Лончара и Кона као сведоке одбране
Нова 27.04.2020
Новинарка портала Нова.рс Ана Лалић најавила је да ће позвати министра здравља Златибора Лончара и епидемиолога Предрага Кона као сведоке одбране уколико тужилаштво остане при намери да процес против ње због наводног изношења… »
Ана Лалић: Ако тужилаштво не повуче оптужбу, позваћу Кона и Лончара као сведоке
Н1 Инфо 27.04.2020
Новинарка портала Нова.рс Ана Лалић најавила је да ће позвати министра здравља Златибора Лончара и епидемиолога Предрага Кона као сведоке одбране уколико тужилаштво остане при намери да процес против ње због наводног изношења… »
Ана Лалић: Позваћу Кона и Лончара као сведоке одбране
Цензоловка 27.04.2020
Уколико не постоји добра воља тужилаштва да повуче оптужбу против мене, већ оно остане при намери да се процес оконча на суду, ја сам спремна да своје писање одбраним свим правним средствима. Фото: Нова С, снимак екрана Само… »
Ана Лалић: Позваћу Кона и Лончара као сведоке одбране
Данас 27.04.2020
НДНВ захтева обуставу поступка против новинарке портала Нова.рс Уколико не постоји добра воља тужилаштва да повуче оптужбу против мене, већ оно остане при намери да се процес оконча на суду, ја сам спремна да своје писање… »
Вести дана »
Напад на Одесу и Херсон, има повређених; уништен украјински дрон који је летео ка Москви
РТС пре 1 сатјош 39 повезаних
Министарка Дједовић: Већ два месеца у Србију није стигла ни кап сирове нафте
РИНА пре 38 минутајош 17 повезаних
Ако на данашњи дан дува јак ветар, ево каква нас година очекује: Ово су народна веровања везана за Ваведење Пресвете Богородице
Дневник пре 18 минутајош 18 повезаних