Povezane vesti

"Uvukli su me: U rat!" Bivši trener Zvezde svedočio pred Etičkim komitetom FS Grčke zbog sumnji u nameštanje: Zašto…

"Uvukli su me: U rat!" Bivši trener Zvezde svedočio pred Etičkim komitetom FS Grčke zbog sumnji u nameštanje: Zašto…

Sportal blic 27.04.2020
Portugalski trener Rikardo Sa Pinto demantovao je da je bio umešan u sumnje za nameštanje utakmice između Atromitosa i Olimpijakosa. Bivšem treneru Crvene zvezde preti doživotna suspenzija iz fudbala ukoliko se dokaže da je učestvovao u nečasnim… »
Sa Pinto svedočio: Sve je laž, uvlače me u “rat”

Sa Pinto svedočio: Sve je laž, uvlače me u “rat”

Nova 27.04.2020
Nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto je u zvaničnoj izjavio opovrgao optužbe za učešće u nameštanju utakmice u Grčkoj. Portugalski stručnjak je sedeo na klupi Atromitosa u meču protiv Olimpijakosa 2015. godine. Meč odigran u… »
Na predlog FS Grčke: Bivšem treneru Crvene zvezde preti doživotna zabrana rada!

Na predlog FS Grčke: Bivšem treneru Crvene zvezde preti doživotna zabrana rada!

Hot sport 27.04.2020
Nekadašnji trener Crvene zvezde je bez posla otkako je decembra napustio klupu Brage. Na predlog Etičkog odbora FS Grčke, preporučena je kazna zabrane rada u fudbalu za 15 osoba. Među njima se nalazi nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo sa Pinto… »
Olimpijakosu preti izbacivanje iz lige, bivšem treneru Zvezde doživotna zabrana?

Olimpijakosu preti izbacivanje iz lige, bivšem treneru Zvezde doživotna zabrana?

Sportske.net 27.04.2020
Grčki mediji bruje o fudbalskom skandalu. Nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto nalazi se u velikom problemu. Portugalac se nalazi na listi od 15 ljudi u Grčkoj kojima bi moglo da se doživotno zabrani učešće u tamošnjem fudbalu. On je… »
Bivši trener Zvezde pred doživotnom zabranom zbog nameštanja

Bivši trener Zvezde pred doživotnom zabranom zbog nameštanja

Sportski žurnal 27.04.2020
Rikardo sa Pinto je bez posla otkako je u decembru prošle godine napustio Bragu. Etički odbor FS Grčke je preporučio kaznu doživotne zabrane rada u fudbalu za 15 ljudi. Među njima je i Rikardo sa Pinto, trener Crvene zvezde od marta do juna 2013… »

Vesti dana »