Povezane vesti
U Vojvodini korona virusom zaraženo 87 zdravstvenih radnika
Moj Novi Sad 27.04.2020
Na današnjoj konferenciji za medije pokrajinski sekretar za zdravstvo, Zoran Gojković, izjavio je da je u Vojvodini korona virusom zaraženo ukupno 87 zdravstvenih radnika. Gojković je na konferenciji za novinare rekao da su u Kliničkom centru Vojvodine… »
Koronom zaraženo 87 zdravstvenih radnika u Vojvodini
NoviSad.com 27.04.2020
Novi Sad – U Vojvodini je korona virusom zaraženo ukupno 87 zdravstvenih radnika, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković na konferenciji za novinare i dodo da su u Kliničkom centru Vojvodine zaražene dve medicinske sestre. -… »
Koronom zaraženo 87 zdravstvenih radnika u Vojvodini
RTV 27.04.2020
NOVI SAD - U Vojvodini je korona virusom zaraženo ukupno 87 zdravstvenih radnika, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. Gojković je na konferenciji za novinare rekao da su u Kliničkom centru Vojvodine zaražene dve medicinske… »
Vesti dana »
Mali: "Srbija prestigla deo zemalja regiona, prosečna plata 1.036 evra"
B92 pre 35 minutajoš 29 povezanih
Predsednik sindikata GSP „Centar“ o nesreći na Dorćolu: Ovakve situacije direktno pokazuju koliko problemi u sistemu mogu biti opasni
Insajder pre 30 minutajoš 98 povezanih
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 1 satjoš 34 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih
Tramp: Zemlje Bliskog istoka treba da potpišu Avramove sporazume sa Izraelom
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih