Povezane vesti
Predsednik se vraća uobičajenim aktivnostima: Vučić na poslu u slast pojeo ukusnu boraniju (foto)
Kurir 27.04.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić konačno je pronašao vremena da na miru ruča. Usled velikog broja obaveza zbog epidemije korona virusa, ali i drugih predsedničkih zaduženja, Vučić odavno nije imao priliku da uživa u hrani. Danas je, međutim, uspeo da… »
Vučić se vratio uobičajenim aktivnostima
RTV 27.04.2020
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić vratio se uobičajenim aktivnostima posle dužeg vremena, s obzirom na vanredne okolnosti zbog borbe protiv virusa korona. "Posle dugo vremena, vraćamo se uobičajenim aktivnostima", poručio je predsednik na instagram… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Kremlj nudi "usluge": Ako zatreba, mi smo spremni... Putinov portparol komentarisao Trampov govor i priču o povlačenju Amerike iz NATO, pomenuo i Arape (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 33 povezane
Ko je prva žena koja će otići najdalje u istoriji svemirskih istraživanja?
Buro pre 1 satjoš 43 povezane
"Završićemo posao vrlo brzo": Tramp u obraćanju naveo šta je sve Amerika "uništila u Iranu"
N1 Info pre 2 satajoš 51 povezana