Повезане вести
Ричмонд Боаћи: Звезда је била добра према мени, нисам јој још вратио… Можда одем…
Хот спорт 27.04.2020
Изгледа да је нападач из Гане поново у фокусу медија у два дана две изјаве, овога пута о Црвеној звезди. Говорио је Ричмонд Боаћи јуче да је својевремено био жеља Челсија, Њукасла и ВБА. Данас је говорио о тиму који му је… »
Боаћи: Звезда је била добра према мени, али ако Бог донесе неку добру прилику...
Моззарт спорт 27.04.2020
Нападач из Гане подвлачи да има још седам или осам месеци уговора. Ричмонд Боаћи је у Црвеној звезди доживео најсветлије тренутке каријере, али се нада да ће бити још светлијих. Јуче је афрички нападач причао о периоду од пре две… »
Поново се огласио - Боаћи ''броји ситно'' у Звезди?
Спортске.нет 27.04.2020
Његова жеља се зна, да ли је дошло време и да је оствари? Нападач Црвене звезде Ричмонд Боаћи говорио је за медије у Гани и између осталог нагласио да му је и даље највећа жеља да заигра у Премијер лиги, што смо јуче и ми… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 47 минутајош 20 повезаних