Povezane vesti

Ričmond Boaći: Zvezda je bila dobra prema meni, nisam joj još vratio… Možda odem…

Ričmond Boaći: Zvezda je bila dobra prema meni, nisam joj još vratio… Možda odem…

Hot sport 27.04.2020
Izgleda da je napadač iz Gane ponovo u fokusu medija u dva dana dve izjave, ovoga puta o Crvenoj zvezdi. Govorio je Ričmond Boaći juče da je svojevremeno bio želja Čelsija, Njukasla i VBA. Danas je govorio o timu koji mu je pružio šansu i u dva… »
Boaći: Zvezda je bila dobra prema meni, ali ako Bog donese neku dobru priliku...

Boaći: Zvezda je bila dobra prema meni, ali ako Bog donese neku dobru priliku...

Mozzart sport 27.04.2020
Napadač iz Gane podvlači da ima još sedam ili osam meseci ugovora. Ričmond Boaći je u Crvenoj zvezdi doživeo najsvetlije trenutke karijere, ali se nada da će biti još svetlijih. Juče je afrički napadač pričao o periodu od pre dve godine kada… »
Ponovo se oglasio - Boaći ''broji sitno'' u Zvezdi?

Ponovo se oglasio - Boaći ''broji sitno'' u Zvezdi?

Sportske.net 27.04.2020
Njegova želja se zna, da li je došlo vreme i da je ostvari? Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći govorio je za medije u Gani i između ostalog naglasio da mu je i dalje najveća želja da zaigra u Premijer ligi, što smo juče i mi preneli. A… »

Vesti dana »