Повезане вести

Маријана Ковачевић одговорила Дијегу Кости: Како ја да му будем крива кад не игра добро од 2014?

Маријана Ковачевић одговорила Дијегу Кости: Како ја да му будем крива кад не игра добро од 2014?

Моззарт спорт 28.04.2020
“Нисам му ја крива што није направио каријеру какву је желео“, додаје докторка. Атлетико је те сезоне био шампион Шпаније, играо је фантастичан фудбал и имао прилику да националну круну обједини са титулом првака Европе. Међутим… »
Коста: Није требало да идем у Београд код докторке Маријане

Коста: Није требало да идем у Београд код докторке Маријане

Вести онлине 28.04.2020
Голгетер мадридског Атлетика Дијего Коста изјавио је да се каје што је уочи финала Лиге шампиона 2014. године долазио на лечење код докторке Маријане Ковачевић у Београд. – Кајем се што сам прихватио неиспитану методу лечења и… »
Маријана одговара Кости: Ја му крива, а од 2014. не игра добро?

Маријана одговара Кости: Ја му крива, а од 2014. не игра добро?

Мондо 28.04.2020
Позната српска докторка Маријана Ковачевић реплицирала Дијегу Кости који је казао да после њених третмана није залечио повреду. Позната српска докторка Маријана Ковачевић реплицирала Дијегу Кости који је казао да после њених… »
Није се дуго чекало на одговор: Докторка Маријана одбрусила Кости – “Како да будем крива човеку који од 2014. не игра добро?”…

Није се дуго чекало на одговор: Докторка Маријана одбрусила Кости – “Како да будем крива човеку који од 2014. не игра добро?”…

Хот спорт 28.04.2020
Српска докторка огласила се поводом изјаве нападача коју је дао за ЕСПН. Наиме, фуддбалер мадридског Атлетика, Дијего Коста, у изјави коју је дао зажалио је звог коришћења услуга докторке Маријане Ковачевић. Он је проговорио… »
Докторка Маријана ставила тачку на спекулације: Ево зашто је Коста био у Београду!

Докторка Маријана ставила тачку на спекулације: Ево зашто је Коста био у Београду!

Вечерње новости 27.04.2020
Имам снимке који показују стање када је дошао и када је отишао - поручила је Маријана Ковачевић за "Новости" Кад је тешко ту је докторка Маријана Ковачевић. Многи познати спортисти су долазили у Београд како би решили проблеме… »

Вести дана »