Повезане вести

Каква изјава љубави: Верио се Милош Дегенек!

Каква изјава љубави: Верио се Милош Дегенек!

Мондо 28.04.2020
Штопер верио дугогодишњу девојку на рођендан - прочитајте шта је написао на Инстаграму! Штопер верио дугогодишњу девојку на рођендан - прочитајте шта је написао на Инстаграму! Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек данас слави… »
"Срео сам те сасвим: Случајно..." Милош Дегенек на рођендан запросио најлепшу студенткињу медицине! /фото/

"Срео сам те сасвим: Случајно..." Милош Дегенек на рођендан запросио најлепшу студенткињу медицине! /фото/

Спортал блиц 28.04.2020
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек на оригиналан начин прославио је рођендан. Тачно 26 година након што је дошао на свет, објавио је лепу вест: Верио се са Александром Шијан. То је објавио уз фотографију која је и пред вама, а… »
Верио се фудбалер Црвене звезде и то у малом селу а: сви се диве његовој будућој супрузи због занимања које је изабрала

Верио се фудбалер Црвене звезде и то у малом селу а: сви се диве његовој будућој супрузи због занимања које је изабрала

Блиц 28.04.2020
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек одлучио је да се обавеже на вечну љубав својој девојци Александри Шијан и то на свој рођендан. Милош је радосне вести објавио на свом Инстаграму. - На данашњи дан сам се родио пре 26 година… »

Вести дана »