Povezane vesti

Jasna poruka lalatovića: ‘Sešću ponovo na klupu Crvene zvezde’.

Jasna poruka lalatovića: ‘Sešću ponovo na klupu Crvene zvezde’.

Hot sport 28.04.2020
Trener Fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović ne sumnja da će se vratiti u klub koji ga je lansirao. Nenad Lalatović vodio je Crvenu zvezdu u sezoni 2014/15, tada se nije dugo zadržao na klupi crveno-belih, a potom je sa velikim uspeom predvodio Borac iz… »
Fudbalska vest koja je odjeknula Srbijom: Lalatović: Ponovo ću biti trener Zvezde i osvajati trofeje!

Fudbalska vest koja je odjeknula Srbijom: Lalatović: Ponovo ću biti trener Zvezde i osvajati trofeje!

Sportal blic 28.04.2020
Nakon toliko vremena i više od 40 dana pauze imamo sve više sportskih vesti. Sport (onaj na otvorenom) je od danas dobio zeleno svetlo, pa uskoro treba očekivati i prve treninge naših timova. U međuvremenu je odjeknula vest da srpski trener planira… »
Nenad Lalatović: Ponovo ću voditi Zvezdu i osvajati trofeje!

Nenad Lalatović: Ponovo ću voditi Zvezdu i osvajati trofeje!

Mondo 28.04.2020
Imao je uspehe kao igrač, a to želi da postigne i kao trener Crvene zvezde. Imao je uspehe kao igrač, a to želi da postigne i kao trener Crvene zvezde. Nenad Lalatović odlično vodi Vojvodinu ove sezone, kupio je navijače "lala" još u svom prvom… »
Lalatović: Ubeđen sam da ću ponovo da sedim na klupi Zvezde

Lalatović: Ubeđen sam da ću ponovo da sedim na klupi Zvezde

Sportski žurnal 28.04.2020
Bio sam njen trener u periodu kad je klub kuburio sa brojnim problemima - navodi Nenad. Crvena zvezda je velika ljubav Nenada Lalatovića. Jednu sezonu sedeo je na klupi srpskog giganta, nada se da će opet imati priliku da predvodi klub u kojem je… »

Vesti dana »