Повезане вести
РС: Сместили здраве грађане међу заражене
Вести онлине 29.04.2020
Држављани РС прекисиноћ су грешком смештени у карантин са особама зараженим коронавирусом. Држављани Републике Српске, њих шесторо, под пратњом полиције прексиноћ је довезено у Бањалуку како би били смештени у карантин у… »
Република Српска: Здраве људе сместили са зараженима
Радио 021 29.04.2020
Држављани Републике Српске у понедељак увече су грешком смештени у карантин са особама зараженим вирусом корона. Држављани Републике Српске, њих шесторо, под пратњом полиције је довезено у Бањалуку како би били смештени у… »
Грешком здраве сместили у карантин са оболелима од короне: Катастрофалан пропуст надлежних, сви ће морати на тестирање
Србија данас 29.04.2020
Сви ће бити тестирани. Држављани Републике Српске, њих шесторо, под пратњом полиције прексиноћ је довезено у Бањалуку како би били смештени у карантин у Средњошколском дому, али су грешком доведени у Студентски центар… »
Здраве сместили међу заражене: Полиција "пере руке" од одговорности, упире прстом у портира
Блиц 29.04.2020
Шесторо Бањалучана који су грешком били смештени у карантин са зараженим пацијентима пролазе кроз агонију док чекају тестирање које тек треба уследити у наредним данима како би утврдили да ли су грешком полиције и надлежних… »
Катастрофалан пропуст: Здраве грађане сместили у карантин са зараженима
Вечерње новости 29.04.2020
- Очекујем да свако у ланцу овог догађаја преузме своју одговорност за овај пропуст. Што се тиче здравстених радника ми ћемо предузети све да очувамо здравље тих лица - истакао је Шеранић. Држављани Републике Српске, њих… »
Здраве грађане сместили у карантин са зараженима у Бањалуци: Очекујем да сви у ланцу преузму одговорност
Ало 29.04.2020
- Очекујем да свако у ланцу овог догађаја преузме своју одговорност за овај пропуст. Што се тиче здравстених радника ми ћемо предузети све да очувамо здравље тих лица - истакао је Шеранић. Држављани Републике Српске, њих… »
Вести дана »
Православни верници данас славе Божић, најрадоснији хришћански празник
Бета пре 44 минутајош 23 повезане
Трамп тврди да ће САД добити 30 до 50 милиона барела нафте из Венецуеле по тржишној цени
Бета пре 14 минутајош 18 повезаних
Недовић: Жао ми је Партизана, потребан је Србији, али и Европи
Спорт клуб пре 13 минутајош 20 повезаних