Повезане вести

Некадашњи голман Јунајтеда је мрзео тренинге с Немањом Видићем: Био је застрашујући лик, молио сам Бога да не будем с њим у…

Некадашњи голман Јунајтеда је мрзео тренинге с Немањом Видићем: Био је застрашујући лик, молио сам Бога да не будем с њим у…

Вечерње новости 29.04.2020
Ако Видић не би победио, ако бих ја примио гол за који би он помислио да сам могао и боље да реагујем, он би вам то тако ставио до знања - присећа се Бен Фостер. Некадашњи голман Манчестер јунајтеда Бен Фостер открио је да… »
Бивши саиграч видића: Рио је био елегантан, Видић животиња и крвави радник! Молио сам бога да на тренингу нисам са њим у…

Бивши саиграч видића: Рио је био елегантан, Видић животиња и крвави радник! Молио сам бога да на тренингу нисам са њим у…

Хот спорт 29.04.2020
Немања Видић је сигурно најбољи штопер у историји Манчестер јунајтеда, а појединим саиграчима је оставио трауме. Прошло је више од пола деценије како ‘Српска стена’ не игра фудбал, али га се некадашњи саиграчи из Манчестер… »
Молио сам се да на тренингу не будем у истом тиму с Видићем

Молио сам се да на тренингу не будем у истом тиму с Видићем

Моззарт спорт 29.04.2020
Бен Фостер и даље има трауме. Глад за победом Немање Видића је била невероватна. Ушла је и у песму навијача Манчестер јунајтеда, који су ривалима поручивали да је “дошао из Србије и да ће да их убије”. А, ништа мање ратнички… »
"С видићем је било ужасно! Плашио сам се!" Саиграч из Јунајтеда открио: Молио сам се да не будем с њим у тиму, молио!

"С видићем је било ужасно! Плашио сам се!" Саиграч из Јунајтеда открио: Молио сам се да не будем с њим у тиму, молио!

Спортал блиц 29.04.2020
Немања Видић је толико добро играо фудбал, да га и данас памте као једног од најбољих дефанзиваца који су икада наступали за Манчестер јунајтед. Мада, у том истом Јунајтеду, било је оних који су га се плашили. је читаву планету… »

Вести дана »