Povezane vesti
Nekadašnji golman Junajteda je mrzeo treninge s Nemanjom Vidićem: Bio je zastrašujući lik, molio sam Boga da ne budem s njim u…
Večernje novosti 29.04.2020
Ako Vidić ne bi pobedio, ako bih ja primio gol za koji bi on pomislio da sam mogao i bolje da reagujem, on bi vam to tako stavio do znanja - priseća se Ben Foster. Nekadašnji golman Mančester junajteda Ben Foster otkrio je da nije voleo da trenira sa… »
Bivši saigrač vidića: Rio je bio elegantan, Vidić životinja i krvavi radnik! Molio sam boga da na treningu nisam sa njim u…
Hot sport 29.04.2020
Nemanja Vidić je sigurno najbolji štoper u istoriji Mančester junajteda, a pojedinim saigračima je ostavio traume. Prošlo je više od pola decenije kako ‘Srpska stena’ ne igra fudbal, ali ga se nekadašnji saigrači iz Mančester junajteda rado sete… »
Molio sam se da na treningu ne budem u istom timu s Vidićem
Mozzart sport 29.04.2020
Ben Foster i dalje ima traume. Glad za pobedom Nemanje Vidića je bila neverovatna. Ušla je i u pesmu navijača Mančester junajteda, koji su rivalima poručivali da je “došao iz Srbije i da će da ih ubije”. A, ništa manje ratnički raspoložen Vidić nije bio… »
"S vidićem je bilo užasno! Plašio sam se!" Saigrač iz Junajteda otkrio: Molio sam se da ne budem s njim u timu, molio!
Sportal blic 29.04.2020
Nemanja Vidić je toliko dobro igrao fudbal, da ga i danas pamte kao jednog od najboljih defanzivaca koji su ikada nastupali za Mančester junajted. Mada, u tom istom Junajtedu, bilo je onih koji su ga se plašili. je čitavu planetu oduševljavao svojim… »
Vesti dana »

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 21 minutajoš 1 povezana