Повезане вести

Дарко тврди да је без дозволе возио дете код лекара: "Казну сам већ платио и то се неће поновити"

Дарко тврди да је без дозволе возио дете код лекара: "Казну сам већ платио и то се неће поновити"

Телеграф 30.04.2020
- Другог избора нисам имао, јер сам морао да водим своје дете код доктора, није имао ко, нико није био ту - рекао је Дарко за Телеграф.рс. Популарни певач Дарко Лазић ухапшен је јуче, 29. марта, у месту Суботиште код Брестача… »
Огласио се Лазић поводом привођења и објаснио зашто је морао за волан!

Огласио се Лазић поводом привођења и објаснио зашто је морао за волан!

Мондо 30.04.2020
"Није имао ко други!" "Није имао ко други!" Дарко Лазић ухваћен је јуче у управљању аутомобилом без возачке дозволе, због чега је приведен на саслушање. Певач је ухваћен у родном Брестачу где тренутно борави са породицом. Он… »
"Морао сам то, нисам имао други избор": Дарко Лазић све признао и за "Блиц" открио зашто је возио без дозволе и кршио закон

"Морао сам то, нисам имао други избор": Дарко Лазић све признао и за "Блиц" открио зашто је возио без дозволе и кршио закон

Блиц 30.04.2020
Певач Дарко Лазић је јуче око 13 часова ухапшен у месту Суботиште код Брестача јер је возио без возачке дозволе и кажњен је новчаном казном од 200.000 динара, а за "Блиц" је признао шта се заправо догодило. - Што се тиче… »
Неће да се осврће на привођење: Ево шта је Дарко Лазић прво објавио након нових прекршаја

Неће да се осврће на привођење: Ево шта је Дарко Лазић прво објавио након нових прекршаја

Блиц 30.04.2020
Полиција је јуче, око 13.00 часова, у месту Суботиште код Брестача зауставила возило "порцхе панмера" којим је управљао певач Дарко Лазић. Певач је због вожње без возачке дозволе приведен на саслушање код надлежног тужиоца у… »
Откривамо: Дарко Лазић се овако правдао судији за нове прекршаје, због једне ствари тврди да је морао да седне за волан

Откривамо: Дарко Лазић се овако правдао судији за нове прекршаје, због једне ствари тврди да је морао да седне за волан

Блиц 29.04.2020
Фолкер Дарко Лазић, који је данас око 13 часова ухапшен у месту Суботиште код Брестача, јер је возио без возачке дозволе, кажњен је у суду у Руми новчаном казном од 200.000 динара, а како "Блиц" сазнаје он је судији за прекршаје… »

Вести дана »