Повезане вести
Ђоковић открио када је хтео да напусти тенис: Плакао сам, нисам био срећан, а онда се десила кључна промена
Вести онлине 30.04.2020
Први тенисер света Новак Ђоковић открио је да је током каријере имао моменат у којем је желео да напусти тенис, као и то да уопште није био срећан. Он је за Скај истакао, да му је, и те како, тешко пао пораз у четвртфиналу Ролан… »
Ђоковић: Пре 10 година сам желео да напустим тенис
Н1 Инфо 30.04.2020
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић у разговору за Скај Спорт Италија открио је да после пораза на Ролан Гаросу 2010. године био толико разочаран да је помишљао да се повуче из тениса. Срећом то га је брзо прошло. „Изгубио… »
Откриће Новака Ђоковића: Хтео сам да оставим тенис, видео сам само црно
Моззарт спорт 30.04.2020
Један пораз из 2010. испоставио се као преломна тачка у каријери српског аса. Данас је најбољи на планети, у потери за звањем најбољих свих времена, узорни спортиста на свим меридијанима, а мало је недостајало да Новак Ђоковић… »
Ђоковић хтео да се повуче из тениса! Српски ас открио да је желео да оконча каријеру, велика тајна из Марбеље шокирала свет!…
Спортал блиц 30.04.2020
Најбољи српски и светски тенисер Новак Ђоковић у разговору за италијански Скај спорт открио је један досад непознат детаљ, како је након једног пораза од Мелцера желео да оконча каријеру. Међутим, искористио је најбоље ту… »
Ђоковић отворено о каријери и донацији за Италију: Хтео сам да оставим тенис, један пораз је био прекретница
Вечерње новости 29.04.2020
Знао сам да могу много више да урадим у мечевима са Роџером и Рафом. Нисам желео да се сазна за донацију Италији - рекао је Новак. Ко зна како би АТП листа изгледала и да ли би ико успео да прекине доминацију Роџера Федерера и… »
Вести дана »
Нова лидерка Венецуеле позвала Вашингтон на сарадњу, Мадуро и његова супруга данас пред судом
РТС пре 52 минутајош 43 повезане
Снег и лед у Србији – могуће несташице струје и кашњење летова, главни путеви проходни
РТС пре 52 минутајош 40 повезаних
Трамп: Украјина није циљала Путинову резиденцију у нападу дроном
Радио сто плус пре 27 минутајош 25 повезаних
Павковић: На главним путевима расквашени снег до 5 цм, у вишим пределима до 10 цм
РТВ пре 2 сатајош 17 повезаних
Крагујевац: Радници ЈКП Шумадија чисте снег са јавних површина
Прессек пре 47 минутајош 16 повезаних