Повезане вести

Луна пред нервним сломом: Гаги јавно прозван због ћерке. Анабела није могла да ћути па напала Марка: Жртво, победићеш!

Луна пред нервним сломом: Гаги јавно прозван због ћерке. Анабела није могла да ћути па напала Марка: Жртво, победићеш!

Курир 30.04.2020
Гаги Ђогани јавно прозван због Луне Ђогани. Анабела Атијас није могла да ћути, па напала Марка Миљковића. "Мислиш ли да преко ноћи можеш постати отац деценије?" гласило је питање. "Ја сам увек био отац" одговорио је Гаги. "Ја… »
Луни пијана љубила стопала, а онда осула паљбу! Проговорила о терапији и болу, па поручила: Сјашите са мене! (видео)

Луни пијана љубила стопала, а онда осула паљбу! Проговорила о терапији и болу, па поручила: Сјашите са мене! (видео)

Курир 30.04.2020
Након бурне ноћи када је попила чашицу више, а онда љубила стопала ћерки Луни Ђогани, Анабела Атијас гостовала је код Боре и Чолака у оквиру задругарске "Радио Амнезије". Тада је на њену "адресу" стигло питање које није успело… »
"Хајде лепо сјашите са: Мене!" Након што се напила и Луни љубила стопала, Анабела изгубила контролу у Задрузи! Све јој се…

"Хајде лепо сјашите са: Мене!" Након што се напила и Луни љубила стопала, Анабела изгубила контролу у Задрузи! Све јој се…

Блиц 30.04.2020
Анабела Атијас је била гост у емисији "Радио Амнезија", коју воде Бора Сантана и Бане Чолак, након бурне ноћи у ријалитију, кад се напила и љубила стопала ћерке Луне. Добила је питање које је није оставило равнодушном, а тиче… »

Вести дана »