Повезане вести
Дегенек: Због Звезде сам одбио 10 милиона евра
Н1 Инфо 30.04.2020
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек у разговору за Спортски журнал открио је да је одбио кинеску понуду вредну скоро 10 милиона евра да би се у лето 2019. године вратио у Црвену звезду. „Постигао сам доста у фудбалу, али нема… »
Дегенек због Звезде одбио преко 10 милиона евра
Вести онлине 30.04.2020
Милош Дегенек је играма на терену заслужио статус једног од љубимаца навијача Црвене звезде, а тренутно проводи свој други мандат међу црвен-белима. У разговору за Сопртски журнал, Дегенек је нагласио да је претходне зиме имао… »
‘Појединцима се чинило да нисам паметан’- Дегенек: Због Звезде сам одбио понуду живота
Хот спорт 30.04.2020
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек открио је мање познате детаље који су претходили повратку у Црвену звезду. Репрезентативац Аустралије има још много амбиција и циљева које жели да достигне. – Постигао сам доста у фудбалу… »
Ексклузивно, Милош Дегенек: Одбио сам 10 милиона због Звезде
Спортски журнал 30.04.2020
На столу је био троипогодишњи уговор у Кини, са платом од 3,2 милиона по сезони – присетио се дефанзивац шампиона Србије. Лепа Звездина европска прича почела је у лето 2017. године, а највећи успеси осликани у пласманима у Лигу… »
Вести дана »

Уживо, Ангелина Топић у финалу Светског првенства: Прекинуто такмичење, Ангелина рушила летвицу!
Мондо пре 44 минутајош 25 повезаних

Млади баскеташи савладали Хрвате и стигли до финала Светског првенства
РТС пре 44 минутајош 25 повезаних

Талибанска влада одбацила Трампов захтев да врати ваздухопловну базу Баграм
Спутник пре 4 минутајош 18 повезаних