Повезане вести

Дегенек: Због Звезде сам одбио 10 милиона евра

Дегенек: Због Звезде сам одбио 10 милиона евра

Н1 Инфо 30.04.2020
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек у разговору за Спортски журнал открио је да је одбио кинеску понуду вредну скоро 10 милиона евра да би се у лето 2019. године вратио у Црвену звезду. „Постигао сам доста у фудбалу, али нема… »
Дегенек због Звезде одбио преко 10 милиона евра

Дегенек због Звезде одбио преко 10 милиона евра

Вести онлине 30.04.2020
Милош Дегенек је играма на терену заслужио статус једног од љубимаца навијача Црвене звезде, а тренутно проводи свој други мандат међу црвен-белима. У разговору за Сопртски журнал, Дегенек је нагласио да је претходне зиме имао… »
‘Појединцима се чинило да нисам паметан’- Дегенек: Због Звезде сам одбио понуду живота

‘Појединцима се чинило да нисам паметан’- Дегенек: Због Звезде сам одбио понуду живота

Хот спорт 30.04.2020
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек открио је мање познате детаље који су претходили повратку у Црвену звезду. Репрезентативац Аустралије има још много амбиција и циљева које жели да достигне. – Постигао сам доста у фудбалу… »
Ексклузивно, Милош Дегенек: Одбио сам 10 милиона због Звезде

Ексклузивно, Милош Дегенек: Одбио сам 10 милиона због Звезде

Спортски журнал 30.04.2020
На столу је био троипогодишњи уговор у Кини, са платом од 3,2 милиона по сезони – присетио се дефанзивац шампиона Србије. Лепа Звездина европска прича почела је у лето 2017. године, а највећи успеси осликани у пласманима у Лигу… »

Вести дана »