Povezane vesti
Degenek: Zbog Zvezde sam odbio 10 miliona evra
N1 Info 30.04.2020
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek u razgovoru za Sportski žurnal otkrio je da je odbio kinesku ponudu vrednu skoro 10 miliona evra da bi se u leto 2019. godine vratio u Crvenu zvezdu. „Postigao sam dosta u fudbalu, ali nema zadovoljavanja. Imam… »
‘Pojedincima se činilo da nisam pametan’- Degenek: Zbog Zvezde sam odbio ponudu života
Hot sport 30.04.2020
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek otkrio je manje poznate detalje koji su prethodili povratku u Crvenu zvezdu. Reprezentativac Australije ima još mnogo ambicija i ciljeva koje želi da dostigne. – Postigao sam dosta u fudbalu, ali nema… »
Degenek zbog Zvezde odbio preko 10 miliona evra
Vesti online 30.04.2020
Miloš Degenek je igrama na terenu zaslužio status jednog od ljubimaca navijača Crvene zvezde, a trenutno provodi svoj drugi mandat među crven-belima. U razgovoru za Soprtski žurnal, Degenek je naglasio da je prethodne zime imao sjajnu ponudu iz Kine… »
Ekskluzivno, Miloš Degenek: Odbio sam 10 miliona zbog Zvezde
Sportski žurnal 30.04.2020
Na stolu je bio troipogodišnji ugovor u Kini, sa platom od 3,2 miliona po sezoni – prisetio se defanzivac šampiona Srbije. Lepa Zvezdina evropska priča počela je u leto 2017. godine, a najveći uspesi oslikani u plasmanima u Ligu šampiona direktno… »
Vesti dana »
„Dođi na Mostar, ako imaš petlju“, nova studentska akcija od 13h u Beogradu
Luftika pre 3 satajoš 12 povezanih
Požar u Los Angelesu: Deset poginulih, deset hiljada uništenih objekata
Al Jazeera pre 45 minutajoš 20 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 3 satajoš 4 povezane