Povezane vesti
Sergej Trifunović: Opozicija u Srbiji se nije snašla u vreme pandemije
Mondo 30.04.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije korona virusa. Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u… »
Trifunović: Opozicija se nije snašla u pandemiji
Nova 30.04.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije koronavirusa. “To je moje lično mišljenje i može da se ljuti na mene ko hoće. Ja se prvi nisam snašao do kraja, priznajem. Sve je ovo… »
Trifunović: Može da se ljuti na mene ko hoće, ali opozicija se nije snašla
N1 Info 30.04.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije korona virusa. "To je moje lično mišljenje i može da se ljuti na mene ko hoće. Ja se prvi nisam snašao do kraja, priznajem. Sve… »
Vesti dana »

Veliki školski čas: Iz Šumarica još jednom poslata poruka mira
Kragujevačke pre 15 minutajoš 36 povezanih

Hrist i montekristo dižu moral: Kako će bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi, koji je otišao na odsluženje kazne, prekraćivati vreme
Večernje novosti pre 50 minutajoš 41 povezana

(Video) Za dan u srpskom susedstvu planule rafinerije MOL-a i lukoila! „Šta je sledeće, bombardovanje političkih protivnika?"
Dnevnik pre 25 minutajoš 34 povezane

Ruski stručnjak: Nove sankcije Evropske unije neće lišiti Srbiju ruskog gasa
Sputnik pre 1 satjoš 37 povezanih