Povezane vesti
Sergej Trifunović: Opozicija u Srbiji se nije snašla u vreme pandemije
Mondo 30.04.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije korona virusa. Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla… »
Trifunović: Opozicija se nije snašla u pandemiji
Nova 30.04.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije koronavirusa. “To je moje lično mišljenje i može da se ljuti na mene ko hoće. Ja se prvi nisam snašao do kraja, priznajem… »
Trifunović: Može da se ljuti na mene ko hoće, ali opozicija se nije snašla
N1 Info 30.04.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije korona virusa. "To je moje lično mišljenje i može da se ljuti na mene ko hoće. Ja se prvi nisam snašao do kraja… »
Vesti dana »
Srbija pod udarom olujnog vetra: RHMZ upozorava na nevreme, a evo kada se očekuje sneg do 25 cm
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih
Beograd: Studenti najavili blokadu Mostarske petlje, inicijativa Most ostaje dolazak ispred RTS-a
Beta pre 3 satajoš 10 povezanih
Požar u Los Angelesu: Deset poginulih, deset hiljada uništenih objekata
Al Jazeera pre 28 minutajoš 19 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 3 satajoš 4 povezane