Povezane vesti
"Želela sam da olakšam: Mami..." Sanja Stanković konačno priznala kako je zarađivala novac
Blic 30.04.2020
Bivša učesnica "Zadruge", Sanja Stanković koja važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki istakla je da joj muškarci nisu potrebni za obavljanje bilo kakvog posla, budući da se muških poslova latila još kao mala. - Kad sam bila mala, mešala sam… »
Lepo kažu - dok ti praviš planove, bog ti se smeje! Sanja se ne stidi ničeg što je radila, ali je od ovoga digla ruke!
Kurir 30.04.2020
Bivša zadrugarka Sanja Stanković s ponosom je istakla da je od malih nogu naučila da bude "sama svoj majstor" i da joj muškarac nije potreban čak ni da joj zameni gumu na automobilu. "Kad sam bila mala, mešala sam malter i želela sam da radim… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

„Javni servis ima obeveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 48 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 6 satijoš 14 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih