Povezane vesti
Radonja i Zvezda - bilo bi prirodno...
Sportske.net 30.04.2020
To kaže i sam Radonjić. Dejan Radonjić je slobodan trener u ovom trenutku nakon otkaza koji je dobio u Bajernu. Pominjao se njegov povratak u Crvenu zvezdu, a da li će do toga doći zavisiće od mnogo faktora. "Još u januaru sam rekao da bi bilo prirodno… »
Radonjić: Prirodno je da se vratim u Zvezdu, ali...
Mozzart sport 30.04.2020
"Imamo zdravstveni momenat koji je najbitniji, mislim da nije adekvatno pričati sada o mom povratku", poručio trofejni stručnjak. Doskorašnji trener Bajerna iz Minhena i čovek koji je osvojio devet trofeja sa Crvenom zvezdom - Dejan Radonjić, kazao je u… »
Radonjić o povratku: Znam stav navijača, moja osećanja prema Zvezdi su poznata i jasna
Večernje novosti 30.04.2020
Još u januaru sam rekao da bi bilo prirodno da se to dogodi, moj stav prema navijačima je jasan i tu nema ničeg nepoznatog - kaže Radonjić. Čim je došlo do razlaza saradnje između Bajerna i Dejana Radonjića, navijači Crvene zvezde su odmah počeli da… »
Vesti dana »
Ponoš i studenti u klinču oko podrške na izborima Lider pokreta "Srce" odbacio mogućnost povlačenja liste, stigao mu hladan tuš
Blic pre 32 minutajoš 45 povezanih
Suze zbog Tačija, polupani prozori na zgradi Vlade Kosova i nasrtaj na sedište Euleksa
BBC News pre 47 minutajoš 30 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 267 povezanih
Meteorološka klackalica: Nakon toplih dana stiže zahlađenje
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 36 povezanih