Povezane vesti
Radonja i Zvezda - bilo bi prirodno...
Sportske.net 30.04.2020
To kaže i sam Radonjić. Dejan Radonjić je slobodan trener u ovom trenutku nakon otkaza koji je dobio u Bajernu. Pominjao se njegov povratak u Crvenu zvezdu, a da li će do toga doći zavisiće od mnogo faktora. "Još u januaru sam rekao da bi bilo… »
Radonjić: Prirodno je da se vratim u Zvezdu, ali...
Mozzart sport 30.04.2020
"Imamo zdravstveni momenat koji je najbitniji, mislim da nije adekvatno pričati sada o mom povratku", poručio trofejni stručnjak. Doskorašnji trener Bajerna iz Minhena i čovek koji je osvojio devet trofeja sa Crvenom zvezdom - Dejan Radonjić, kazao… »
Radonjić o povratku: Znam stav navijača, moja osećanja prema Zvezdi su poznata i jasna
Večernje novosti 30.04.2020
Još u januaru sam rekao da bi bilo prirodno da se to dogodi, moj stav prema navijačima je jasan i tu nema ničeg nepoznatog - kaže Radonjić. Čim je došlo do razlaza saradnje između Bajerna i Dejana Radonjića, navijači Crvene zvezde su odmah… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti iz Niša na najdužoj ruti do sada, završeni protesti u Pećincima i Bačkoj Palanci
N1 Info pre 17 minutajoš 55 povezanih

Krvoproliće u Sudži! Ukrajinci pokrenuli kontranapad, Rusi se ušunjali kroz gasovod: "uništavamo ih, gubici su ogromni" (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 32 povezane

Priveden jer je navodno vređao članove SNS-a dok su delili propagandni materijal
N1 Info pre 7 satijoš 25 povezanih